02.06.2022
Orice nu l-ai intreba, el are un raspuns fascinant! Micul geniu, Nathan Dorul a cucerit-o din prima secunda pe Anisoara Loghin cu carisma si intelepciunea sa: „In prezent, toti oamenii nu mai stiu ce este viata reala” - VIDEO

Nathan Dorul a fost invitat in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, unde a discutat despre hobby-urile lui si a oferit mai multe raspunsuri filosofice la intrebarile pe care i le-a adresat Anisoara Loghin.

„Am cunostinte destul de bune. De exemplu, mie imi place foarte mult astronomia. Imi place foarte mult sa studiez spatiul cosmic, precum stelele. Cel mai mult imi place sa studiez gaurile negre. Nu pot spune ca sunt genial, insa eu cred ca sunt un mic geniu, sunt un geniu in devenire”. 

Este foarte pasionat de cosmos, in special de gaurile negre. „Aceste gauri atrag in ele orice. Sunt foarte puternice, au un camp gravitational foarte puternic si atrag tot din Univers”. 

Raiul ei este libraria, iar visul cel mare este sa ajunga presedintele tarii! Gloria Nastasiu, un copil geniu care impresioneaza de fiecare data cu maturitatea si discursul sau: „As vrea sa deschid mai mutle universitati si sa majorez pensiile..” - VIDEO

De Ziua Copiilor, „Cel mai special lucru care s-a intamplat astazi este ca am ajuns aici, in studioul ProTV, la O Seara Perfecta. In rest, este o zi normala, ca toate celelalte. Poate ceva mai deosebit e ca e prima zi de vara si e ziua copiiilor”.

Impreuna cu mama sa, Nathan face diferite filmulete unde raspunde la diferite intrebari. „Sunt destul de bun la asta. Raspunsurile mele pot spune ca impresioneaza mai multi oameni”.

In continuare, Anisoara Loghin i-a adresat cateva intrebari micului Nathan. 

Ce este sufletul? „Sufletul este un fel de chestie din capul tau care, gen daca ai un suflet bun - faci fapte bune, iar daca ai un suflet rau - faptele bune sunt mai rare”. 

In ce organ se simte iubirea? „In creier. Sentimentele sunt simtite in creier, conform cunostintelor mele”. 

Ce este bucuria? „Este acel sentiment cand vezi ceva imbucurator, fascinant, frumos si iti bucura ochii. E un sentiment”. 

Cum ai descrie amprentele? „Ei bine, amprentele sunt acele linii pe care le putem vedea pe degete. Se mai zice ca oamenii au lasat amprente bune pe lume, adica au facut fapte frumoase pe care toti le vor tine minte mai mult timp. Amprentele sunt liniile de pe degete care sunt folosite de detectiv care depisteaza mai apoi cine a facut crima”.  

Fluturii exotici - noii prieteni ai copiilor! Afla unde poti gasi gradina spectaculoasa cu insecte multicolore, dar si varietatea de fluturi din Costa Rica pe care ii poti vedea - VIDEO

Ce este libertatea? „Libertatea este atunci cand esti liber sa faci ce vrei, sa iti exprimi parerea, poti face orice, nu ai limite. Dupa cate eu stiu, ca sa capeti libertatea, trebuie sa inveti, pentru ca daca inveti vei fi liber”. 

Ce este statul? „Este acea parte din guvern. De exemplu statul face scoli. Daca ati auzit de scolile private, ele sunt facut de cineva, de o persoana. Iar scolile de stat sunt facute stat. Pentru stat noi trebuie sa platim taxe diferite, pentru drumuri, spitale, scoli de stat care sunt gratuite”. 

De ce ne ies lacrimi atunci cand plangem? „Plansul este un sentiment de tristete, o chestie care se intampla atunci cand suntem tristi. La multi copii mici se intampla atunci cand se lovesc, cad jos, dar la oamenii mai mari se intampla atunci cand aud o veste foarte trista. Nu pot sa zic ca lacrimile sunt ceva neaparat rau. Este si ceva sanatos, caci lacrimile curata ochii”. 

De ce pisicile vad noaptea, dar oamenii nu? „Pisicile sunt animale nocturne. De obicei ele ziua dorm, iar noaptea sunt active, datorita vederii lor nocturne. Oamenii noaptea dorm, iar ziua nu, de aceea ei noaptea nu pot vedea”. 

De ce mirele e imbracat in negru, iar mireasa in alb? „De obicei negru semnifica partea masculina, iar albul semnifica partea feminina. Dupa cum se zice, barbatii nu prea isi exprima sentimentele, is mai inchisi, iar femeile sunt mai deschise”. 

Ce este timpul? „Timpul nu poate fi dat inapoi. El nu asteapta, nu poate fi oprit, merge mereu inainte. Timpul poate fi estimat in milisecunde, secunde, minute, ore si asa mai departe”. 

De ce oamenii nu vorbesc aceeasi limba? „Este asa o legenda, cu turnul din Babilon. Toti oamenii vroiau sa faca un turn, pentru a ajunge la Dumnezeu. De la asta ei au inceput sa se certe si Dumnezeu le-a pedepsit si le-a dat la toti limbi diferite. Dar asta este doar o legenda. De fapt, probabil, toti vorbesc limbi diferite, pentru ca au nationalitati diferite”. 

Impreuna cu echipa Caparol Moldova, Sergiu Aftenev a realizat ateliere de creatie pentru micii refugiati! In cadrul campaniei au fost adunati peste 150 de mii de lei, care vor fi donati copiiilor ucraineni: „Ei picteaza pacea asa cum o vad” - VIDEO

Care este cea mai mare problema a acestei planete? „Eu pot sa zic ca toti oamenii nu mai stiu ce este viata reala. Singura lor prioritate acum este telefonul, jocurile video. Nu pot spune ca eu nu fac asta. Eu tot stau pe retele de socializare si ma joc. Prin anii 1980-1990 trebuia sa scrii scrisori pentru a vorbi cu prietenii tai, iar acum cu doua click-uri poti vorbi cu prietenul tau din America in doua minute, sau chiar mai putin”. 

Dupa parerea lui Nathan fiecare om e deosebit in felul lui si nu poti semana cuiva. „Eu cred ca imi seaman mie. Toti oamenii sunt deosebiti. Daca ai zice ca un om e normal, nu e normal acest lucru, pentru ca toti trebuie sa fie diferiti. Fiecare om este special in felul sau. Pot sa spun ca in unele lucruri ii seman mamei, iar in altele - tatei”. 

De ce oamenii fac razboi? „Un motiv ar fi ca sa capete teritoriu. Daca ei stiu ca acea tara are un pamant roditor, ei vor sa capete acest pamant. Inainte, acum cinci mii de ani in urma, oamenii faceau razboaie in Babilon, unul dintre cele mai borgate orase de pe atunci si oamenii vroiau aurul si bogatiile de acolo”. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie