02.06.2022
Fluturii exotici - noii prieteni ai copiilor! Afla unde poti gasi gradina spectaculoasa cu insecte multicolore, dar si varietatea de fluturi din Costa Rica pe care ii poti vedea - VIDEO

De ziua lor, zeci de copii s-au distrat alergand dupa fluturi si jucandu-se cu ei intr-o gradina special amenajata. Este vorba despre gradina cu fluturi exotici care a fost inaugurata chiar astazi, iar cum arata ea vedem intr-un reportaj marca O Seara Perfecta. 

O gradina cu fluturi si-a deschis portile pentru vizitatori chiar de ziua copiilor. 

Dara - de nerecunoscut! Vezi prin ce transformare incredibila a trecut artista de-a lungul timpului - FOTO

Ieri, vizitatorii au fost in mare parte copiii insotiti de parintii lor au posibilitatea sa vada zeci de specii exotice si chiar sa ii tina in mana. 

Impresionati de varitatea de culori tipatoare, copiii s-au bucurat sa tina in mana fiecare fluture si sa il admire indeaproape. 

De frumusetea vazuta au ramas incantati nu doar copiii, dar si parintii: „Ne simtim ca intr-o zona tropicala, copii sunt cei mai fericiti si ne bucuram ca le-am daruit o noua impresie.” , spune un parinte.

De Ziua Internationala a Copiilor, Natalia Barbu deapana amintiri! Artista a publicat in mediul online fotografii rare din copilaria sa: „La multi ani tuturor” - FOTO

Ideea de a deschide o astfel de gradina cu fluturi i-a venit lui Evghenii Shapovalov, un om pasionat de aceste insecte inca din copilarie. 

Fluturii adusi sunt originari din Costa Rica, dar urmeaza sa mai fie adusi si din Filipine.

Raiul ei este libraria, iar visul cel mare este sa ajunga presedintele tarii! Gloria Nastasiu, un copil geniu care impresioneaza de fiecare data cu maturitatea si discursul sau: „As vrea sa deschid mai mutle universitati si sa majorez pensiile..” - VIDEO

Sursa FOTO: Google 

Articole din aceeasi categorie