02.06.2022
Raiul ei este libraria, iar visul cel mare este sa ajunga presedintele tarii! Gloria Nastasiu, un copil geniu care impresioneaza de fiecare data cu maturitatea si discursul sau: „As vrea sa deschid mai mutle universitati si sa majorez pensiile..” - VIDEO

Stim cu totii ca viitorul tarii e in mainile copiilor, mai ales cand unii isi doresc sa fie presedinte. Despre dorinta de acum cativa ani a Gloriei Nastasiu, dar si actualitatea ei a povestit chiar ea in cadrul unui interviu marca O Seara Perfecta. 

De Ziua Internationala a Copilului, Gabriela Nastasiu si-a exprimat opiniile si gandurile sale in raport cu mai multe subiecte. 

„Ziua copiilor mereu mi-a dat un sentiment de fericire, este interesanta. Asatzi am jucat uno cu mama, am mers prin parc, am citit, deci cam ceea ce fac eu in fiecare zi.”, mentioneaza fata.

Dara - de nerecunoscut! Vezi prin ce transformare incredibila a trecut artista de-a lungul timpului - FOTO

Acum cativa ani, cand Gloria era mai micuta, aceasta a participat la un interviu in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, in care a afirmat ca isi dorestse sa devina presedintele Republicii Moldova. 

Tanara spune ca nici acum nu a renuntat la acest vis si a afirmat: „Daca nu reusesc sa fiu presedinte, macar sa intru in Guvern.” 

Aceasta are si un intreg program deja stabilit: „As vrea sa deschid mai multe universitati cu studii mai specifice si as vrea sa reconstruiesc parcurile, pentru ca unele dintre ele arata dezastruos, nici nu prea ai unde sa stai. De asemenea va trebui sa reconstruiesc drumurile si sa majorez pensiile, pentru ca bunica mea are doar 600 de lei pensia.”, afirma micuta.

Tot in interviul precent, Gloria afirma ca isi dorea sa lucreze la NASA, si desi este inca pasionata de aceasta idee, totusi a renuntat la aceasta idee pentru ca sansele de a ajunge acolo sunt destul de mici.

Micuta spune ca ar putea deveni si un avocat de succes sau o actrita.

De Ziua Internationala a Copiilor, Natalia Barbu deapana amintiri! Artista a publicat in mediul online fotografii rare din copilaria sa: „La multi ani tuturor” - FOTO

De asemenea, Gloria are si o multime de activitati, iar timpul rezervat pentru joaca este practic inexistent. Totusi ea adora sa citeasca mult in engleza, ea afirma ca raiul sau este - libraria.

Totodata, micuta mai este pasionata si de pietre semipretioase, iar in colectia sa se gasesc circa 41 la numar. 

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie