01.05.2023
„Oricat nu as povesti, emotiile nu pot fi redate.” Olga Tapordei, revedere cu prietenii, la Odesa - FOTO/VIDEO

Dupa un an de zile in care nu s-au vazut, Olga Tapordei a decis sa plece in Ucraina pentru a se revedea cu niste prieteni.

Olga Tapordei a aratat urmaritorilor sai despre revederea cu niste prieteni de familie din Ucraina.

Prietenele i-au organizat o petrecere-surpriza! Anastasia Fotachi s-a bucurat de Baby Shower - VIDEO

Aceasta a scris un mesaj:„Prietenul cel mai bun a lui Bogdan, e moldovean. Dar, de 12 ani locuieste in Kiev, tot acolo si-a intemeiat familie. Inainte de razboi, noi ne vedeam des.Aveam vacante comune. Suntem si nanii copiilor. De cand a inceput razboiul, eu cu Alexandra, nu i-am mai vazut. Ieri ne-am dat intalnire in Odessa.”

„Oricat nu as povesti, emotiile nu pot fi redate. Nici gand de telefon sau poze. Azi, dupa 24 de ore petrecute impreuna, am zis ca neaparat trebuie sa intiparim aceste amintiri, pentru ca atunci inainte de 24 februarie, nimeni din noi nu a putut sa banuiasca ca nu ne v-om vedea mai mult e un an.”,a mai adaugat Olga in mesajul ei.

Aceasta a mai postata si o poza din trecut cu ei si una de acum. Tot ce s-a schimbat e ca au aparut cateva persoane noi in poza si anume copii acestora.

Anastasia Nichita, din nou in ograda copilariei! Vezi cum petrece timpul campioana acasa „Vesnicia s-a nascut la sat!” - FOTO/VIDEO

Cele doua cupluri au doua fetite de aceiasi varsta, iar Olga a decis sa surprinda cele mai frumoase momente dintre cele doua, iar in descriere a scris:„Ador sa le admir emotiile.”

Olga Tapordei a mai adugata ca: „Cu timpul, totul a devenit mai intens si mai profund. Iar noi, la fel de tineri si nelinistiti ne simtim. Si tot ce ne dorim, e PAE si sanatate.”

Olga Tapordei este prima femeie din Moldova care a reusit sa cucereasca muntele Everest, de asemenea, aceasta este cunoscuta in mediul online avand o comunitate de peste 71 mii de urmaritori. La 11 martie 2015, Olga s-a casatorit cu Bogdan Ghies. Impreuna acestia au o fiica pe nume Alexandra.

Vasile Macovei s-a logodit! Vezi cat de frumos si-a cerut iubita in casatorie - FOTO

Articole din aceeasi categorie