01.05.2023
Vasile Macovei s-a logodit! Vezi cat de frumos si-a cerut iubita in casatorie - FOTO

Recent, indragitul artist de la noi, Vasile Macovei, a facut un pas important in viata sa. Aceasta a cerut-o in casatorie pe partenera lui de viata, Vlada Popov.

Vlada a publicat deja o postare pe Instagram in care a scris: „I said YES for de rest of my life.”, in traducere din engleza: „Am spus Da pentru tot restul vietii mele.”

De asemenea, iubita lui Vasile a postat si o poza facuta in timpul cererii in casatorie. In fotografie cei doi se saruta. Totodata, Vasile tine in maini un buchet enorm de trandafiri rosii, iar Vlada isi arata inelul de logodna.

Fiica Doinei Sulac a implinit 18 ani! Vezi cum arata acum Nicoleta si ce mesaj de felicitare i-a scris mama ei - FOTO

In luna decembrie a anului trecut, Macovei a fost invitat in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, acolo unde a recunoscut ca inima lui este ocupata. „Nu sunt singur, fiecare persoana iubeste. Cine nu are jumatate, o sa aiba, la sigur. Cand este dragoste, lucrurile par si sunt altfel.”, a spus artistul la acea vreme.

Vasile Macovei este un interpret din Republica Moldova care a devenit cunoscut dupa ce a participat in cadrul show-ului muzical „Fabrica de Staruri”, primul sezon, unde s-a clasificat pe locul 2. Acesta locuieste la moment in Marea Britanie.

Asa mama, asa fiica! Felicia Sirbu, imagini rare alaturi de fetita ei, Casandra - VIDEO

Articole din aceeasi categorie