01.05.2023
Prietenele i-au organizat o petrecere-surpriza! Anastasia Fotachi s-a bucurat de Baby Shower - VIDEO

Baby Shower este un eveniment care se organizeaza pentru viitoarele mamici, de obicei, este realizat de prietenele acesteea in ultimul trimestru de sarcina. Bloggerita si modelul Anastasia Fotachi a avut parte de un eveniment dedicat ei si bebelusului pe care il asteapta cu nerabdare. Vezi ce a distribuit la story pe pagina sa de Instagram.

Anastasia a publicat pe Instagram o fotografie in care isi etaleaza frumos burtica de graviduta, in mana are un buchet de flori, iar alaturi un urs de plus de culoarea albastra. 

Mihaela Cavcaliuc - imagini cu chipul ei, dupa operatia estetica la care a recurs! Vezi cum arata aceasta fara peruca - FOTO

Prietenele i-au organizat o petrecere intr-un local, spatiul le-au decorat cu baloane de culoarea alba si albastra, fiindca, Anastasia este in asteptarea unui baietel.

Compozitorul Elias Tadeus a adus in fata publicului o carte cu poezii! Vezi cum a avut loc lansarea: „E un portret psihologic al...” - VIDEO

Fotachi nu a ezitat sa faca un scurt video cu prietena sa, Natalia Platon, care la fel este in asteptarea unui copilas.

Anastasia este sotia omului de afaceri, Gabriel Stati. In noaptea de Revelion, modelul a anuntat pe pagina sa de Instagram ca in curand va deveni mama pentru prima data. 

Articole din aceeasi categorie