01.05.2023
Anastasia Nichita, din nou in ograda copilariei! Vezi cum petrece timpul campioana acasa „Vesnicia s-a nascut la sat!” - FOTO/VIDEO

Anastasia Nichita a postat un filmulet pe TikTok unde apare in ograda copilariei.

Nichita a postat un filmulet din ograda copilariei ei. In imagini ea apare intr-un hamac, iar in spatele ei se vede masina.

Fiica Doinei Sulac a implinit 18 ani! Vezi cum arata acum Nicoleta si ce mesaj de felicitare i-a scris mama ei - FOTO

Anastasia Nichita a scris in descrierea clipului:„Vesnicia s-a nascut la sat!”,aceasta se legana in hamac la apusul soarelui, privin la cerul frumos colorat.

Asa mama, asa fiica! Felicia Sirbu, imagini rare alaturi de fetita ei, Casandra - VIDEO

Internautii au venit cu un val de mesaje in sectiunea comentarii:„ce frumos”, „frumos”, „Esti cea mai frumoasa.”, „Acasa mereu e mai bine”.

Anastasia Nichita este o luptatoare din Republica Moldova in stil lupte libere. A castigat medalia de aur la proba feminina 59 kg la Campionatul European de Lupte din 2020, desfasurat la Roma. In acelasi an, a luat aurul la aceeasi proba la 2020 Individual Wrestling World Cup, competitie organizata in locul Campionatului Mondial.

Daniela Costetchi, despre operatia de marire a sanilor: „Dupa nastere nu am mai putut sa ma privesc in oglinda...” - FOTO

Articole din aceeasi categorie