14.07.2022
Olga Verbitchi revine! Interpreta a anuntat ca in curand va lansa o noua melodie. Vezi cum suna un fragment din compozitia sa: „E despre ultima mea relatie...” - VIDEO

Interpreta din Republica Moldova, Olga Verbitchi, in varsta de 21 de ani, a anuntat pe pagina sa de Instagram ca revine in domeniul muzicii si in curand va lansa o noua compozitie, care se va numi „Ultimul minut”. 

In Insta Story, pe pagina sa de Instagram, Olga a mentionat ca ea nu este genul de persoana care stie sa se exprime foarte bine prin cuvinte. Dupa spusele interpretei, ea se poate exprima mai bine prin muzica. 

La doar 18 ani, visul sau a devenit realitate! Iuliana Beregoi a primit in dar un Porsche, iar fericirea sa n-are limite - FOTO/VIDEO

Piesa pe care a inregistrat-o este dedicata ultimii sale relatii care, dupa spusele sale, a distrus-o moral.

„Ideea in piesa pe care vreau sa o lansez, pe care eu am scris-o despre ultima mea relatie, e cumva metaforica, dar in acelasi timp e super basic. Daca o sa ascultati atent cuvintele o sa va dati seama despre ce vorbesc. Si vorbesc anume despre faptul ca era o relatie in care eram doar eu”, spune Olga. 

Pe pagina sa, tanara a publicat un fragment din noua sa compozitie, pe care a inregistrat-o impreuna cu Satoshicahul. In descrierea publicatiei, Olga a adaugat: „Cand am iesit din prima si ultima mea relatie, am iesit in ruine si pe bucati. Am vizitat un prieten la studio si am reusit sa scot din mine asta. Vreau un feedback sincer de la cei din online daca acest copil de piesa merita aranjat si inzestrat cu un clip misto”. 

In doar 2 saptamani a participat la 2 campionate! Vezi cat de departe a dus faima Republicii Moldova culturista Leo Ciobu, dar si rezultatele impresionante cu care s-a ales: „Pregatirile le-am inceput din februarie..” - INTERVIU

De asemenea, Olga a tinut sa mentioneze ca ea nu a lasat nici pentru o secunda muzica, iar cei care au crezut astfel, au gresit. „Fiti pe faza pentru ca eu ma intorc si-i dau mare... Pentru cei care au crezut ca m-am lasat de muzica, ati gresit. Eu doar am avut un moment de regasire, un moment de relaxare”. 

Olga Verbitchi este o interpreta din Republica Moldova. Tanara a castigat concursul de talente muzicale din Romania, X Factor, in anul 2016, iar la moment colaboreaza cu casa de discuri de peste Prut, Cat Music, cu care a lansat mai multe piese.

Zi speciala pentru Iuliana Beregoi! Vezi cum a inceput majoratul si ce surpriza a avut la miez de noapte din partea familiei si prietenilor sai apropiati - VIDEO

Sursa VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie