14.07.2022
La doar 18 ani, visul sau a devenit realitate! Iuliana Beregoi a primit in dar un Porsche, iar fericirea sa n-are limite - FOTO/VIDEO

Iuliana Beregoi a implinit 18 ani pe 13 iulie si a avut parte de o petrecere pe care nu o va uita prea curand. Ea a primit un cadou costisitor din partea parintilor! Vezi in articolul de mai jos despre ce este vorba.

Iuliana Beregoi are doar 18 ani si o comunitate impresionanta de fani care o urmaresc la fiecare miscare. A reusit sa ajunga in trendingul de pe Youtube cu piesele sale si are planuri mari de viitor.

Artista a concertat pe scena de la Arenele Romane cu putin inainte de ziua sa si a cantat alaturi de Mario Fresh si Dorian Popa, iar pe 13 iulie a petrecut cu prietenii si cu familia! 

Iuliana Beregoi si-a chemat prietenii la un restaurant pentru a-si sarbatori majoratul.

Artista a purtat o rochie potrivita temperaturilor caniculare de afara si a stralucit, la propriu si la figurat. 

Parintii au fost cei care i-au facut artistei o surpriza de proportii! Din partea lor a primit cadou un autoturism! Iuliana s-a bucurat nespus pentru darul primit si s-a fotografiat la bordul bolidului de lux! 

 

 

Desi ziua de 13 iulie a fost una dedicata ei, Iuliana nu a uitat de fanii care o indragesc si care o sprijina! Artista si-a rapit cateva secunde pentru a-i transmite un mesaj unei admiratoare inraite!

La inceputul lunii iulie, Iuliana Beregoi a avut parte de un prim cadou. Solista a participat la concertul unei artiste pe care o admira profund: Billie Eilish, Spectacolul a avut loc la Berlin, Germania, iar atmosfera a fost una cu adevarat coplesitoare, in sensul pozitiv. Iuliana Beregoi a distribuit pe contul de Instagram imagini de la concert si un clip video in care le-a aratat tuturor cat de bine se distreaza. 

In doar 2 saptamani a participat la 2 campionate! Vezi cat de departe a dus faima Republicii Moldova culturista Leo Ciobu, dar si rezultatele impresionante cu care s-a ales: „Pregatirile le-am inceput din februarie..” - INTERVIU

Ce parere au avut parintii Andreei Ibacka atunci cand l-au cunoscut pe Cabral

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie