13.07.2022
In doar 2 saptamani a participat la 2 campionate! Vezi cat de departe a dus faima Republicii Moldova culturista Leo Ciobu, dar si rezultatele impresionante cu care s-a ales: „Pregatirile le-am inceput din februarie..” - INTERVIU

Leo Ciobu este una dintre cele mai cunoscute culturiste din Republica Moldova. Femeia se bucura si se poate mandri cu succese remarcabile, victorii marete si titluri de frunte pe care le-a obtinut in diferite tari din lume. Recent, ea a participat la doua mari campionate, iar cu aceasta ocazie a fost contactata de echipa perfecte.md, pentru a ne oferi mai multe detalii.

Dupa ce a facut mandra tara noastra la mai multe concursuri internationale, Leo nu se opreste aici si accepta noi provocari. 

Recent, culturista a participat la doua mari campionate in doar doua saptamani, iar rezultatele sale sunt demne de apreciat.

Intrebata despre participarea pentru prima data la My Big Evolution Pro, Leo a declarat: „Mr Big Evolution Pro este unul dintre cele mai grandioase turnee in bodybuilding. Pentru mine emotiile au fost destul de mari mai ales stiind ca particip langa cele mai puternice sportive din lume. Fiind al doilea turneu la rand pentru mine a fost foarte greu fizic cat si psihoemotional, din acest punct de vedere vreau sa ii multumesc mult iubitului, el si antrenorul meu, pentru sprijinul lui si sustinerea 24/24.”, a marturisit culturista.

Zi speciala pentru Iuliana Beregoi! Vezi cum a inceput majoratul si ce surpriza a avut la miez de noapte din partea familiei si prietenilor sai apropiati - VIDEO

Totodata, Leonida a povestit si cat de intens si serios au avut loc pregatirile sale pentru campionate: „Eu am inceput pregatirile pentru aceste campionate din februarie, regim alimentar bine calculat si desigur plan de antrenament specific, cardio de 7 ori pe saptamana, si antrenamente de forta 4 ori pe saptamana. Desigur totul mai varia in functie de cum se schimba forma fizica. ”

Tarile in care a evoluat in ultimile doua saptamani culturista sunt Spania si Portugalia: „La primul turneu EMPRO CLASSIC PRO care a avut loc in Spania, Alicante am devenit vicecampioana, la al doilea turneu Mr Big Evolution Pro care a avut loc in Portugalia, Estroil am luat locul 3. Sunt rezultate foarte bune luand in considerare concurenta de 18 sportive la primul turneu si 23 la al doilea, dar pentru noi, adica eu si antrenorul meu desigur ca mizam pe alt rezultat. Totul e inainte.”, a mai adaugat sportiva. 

Leo ne-a povestit si care sunt urmatorii sai pasi, dar si spre ce aspira la moment: „Urmatorul nostru pas este turneul din Ungaria care urmeaza sa fie in octombrie, dar pana atunci un pic de relaxare pentru a putea fi in alte forte pentru rezultate mai bune. Scopul nostru primordial este Campionatul Mr Olympia din Las Vegas, Nevada. Si noi neaparat anul acesta vom ajunge acolo. Multumesc!”, a incheiat ea. 

Sarbatoare mare in familia Olgai Tapordei! Fiica antreprenoarei, Alexandra, este omagiata. Vezi cum a fost suprinsa fetita dis de dimineata - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie