23.10.2023
Olga Verbitchi, mesaj cutremurator la trei ani de la moartea bunicului sau: „Tot ce am vrut a fost sa vezi cum ajung mare” - VIDEO

Interpreta Olga Verbitchi a scris un mesaj plin de regrete dedicat bunicului sau care numai este in viata. Vezi in articolul de mai jos mai multe detalii.

„Bunelu meu. Tot ce am vrut a fost sa vezi cum ajung mare”, a scris Olga la inceputul mesajului dedicat bunelului sau.

Dupa care a urmat: „Te-am cantat la XFactor Constantine. Te cant in Fulg. Te cant in toate versurile mele care par a fi din dragoste, dar sunt din durerea ca nu te mai am. Iti promit ca nu ma mai pierd, si ca ajung atat de mare ca sa fiu sus sus aproape de glasul tau. O sa te cant mereu, o sa te am mereu pe scena. Tu Bunelu. Tu esti inspiratia mea. Eu sunt gata sa fiu bine”.

Gemenele bloggeritei Maggy Platon seamana tot mai mult cu tatal lor! Iata dovada - FOTO

Internautii au fot alaturi de Olga si i-au scris mai multe mesaje de sustinere in sectiunea comentarii a postarii: „Mi-au dat lacrimile, am crescut alaturi de bunei, citind m-am regasit cumva, imi eeste foarte tare frica sa ii pierd”, „As pune intr-una... dar intelegi tu”, „Sunt sigura ca bunelul tau acolo de sus te pazeste si e mandru de tine”, „Frumos ai scris”.

Olga Verbitchi este o interpreta din Republica Moldova. Tanara a castigat concursul de talente muzicale din Romania, X Factor, in anul 2016, iar la moment colaboreaza cu casa de discuri „Versus Artist”.

Premiera muzicala de la Corneliu Botgros! Vezi cum suna cea mai recenta suita a instrumentistului - VIDEO

Patru forte ale muzicii noastre si-au unit talentele si au facut senzatie combinand mai multe stiluri de muzica! Cum a fost atmosfera la concert - VIDEO

Articole din aceeasi categorie