23.10.2023
Patru forte ale muzicii noastre si-au unit talentele si au facut senzatie combinand mai multe stiluri de muzica! Cum a fost atmosfera la concert - VIDEO

Sala Palatului National „Nicolae Sulac” a fost neincapatoare la cel mai grandios concert. Cum a fost atmosfera, dar si cine a urcat pe scena, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

„Este o provocare mare pentru ca noi. Am incercat sa demonstram la lume ca putem canta si alte stiluri, si alte genuri de muzica. In cazul de fata este ceva mai responsabil si dificil, dar am muncit”, a mentionat Nicolae Gotgros, dirijor „Lautarii”.

Epidemie de divorturi la Hollywood! Dupa 45 de casnicie, Meryl Streep s-a despartit de sotul ei. Dezvaluiri neasteptate

Zeci de instrumentisti au urcat pe scena si au facut senzatie, combinand mai multe genuri de muzica, in aplauzele frenetice ale publicului. 

„Cand sunt multe trupe, multi muzicieni este complicat de lucrat pentru ca sunt diferite stari, diferite energii. Impreuna trebuie sa iasa ceva altfel, ceva care ne uneste. Suntem destul de diferiti”, a mentionat instrumentistul Alex Calancea.

Karmella - marturisiri sincere despre muzica, prieteni si planuri de viitor: „Ma stradui sa nu supar pe nimeni” - VIDEO

Repetitiile pentru concert au durat cateva saptamani, dar Corneliu Botgros a marturisit ca a fost o placere: „La inceput eram sceptici daca o sa iasa intr-adevar ceea ce asteptam, dar uite ca dupa multe repetitii s-a format un rezultat pozitiv”.

Seara a culminat cu iesirea in scena a interpretilor Cristofor Aldea-Teodorovici si  Vali Boghean, care au adus in fata publicului si cateva premiere.

Articole din aceeasi categorie