23.10.2023
Gemenele bloggeritei Maggy Platon seamana tot mai mult cu tatal lor! Iata dovada - FOTO

Acum 5 luni, influencerita Maggy Platon si fotograful Sergiu Munteanu au devenit parintii a doua fetite minunate pe nume Selina si Melisa.

Recent, pe contul ei de Instagram, care este urmarit de peste 78 de mii de abonati, Platon a publicat o fotografie in care apare sotul sau impreuna cu gemenele.

In descrierea pozei, Maggy a mentionat ca atat ea cat si alti cunoscuti au observat asemanarea izbitoare dintre cei 3.

„Fetele tatei - #MELISASELINA. Si asta nu doar eu observ, dar domnul Munteanu nu ma crede. P. S. Selina e in stanga, Melisa in dreapta”, a scris Platon in descrierea imaginii.

Observand si ei asemanarea, mai multi internauti au asaltat sectiunea de comentarii cu zeci de mesaje: „Desigur ca ambele seamana cu tati. Dar Selina cred ca si mai mult”, „Tati in mijloc,tati in stanga si tati in dreapta. Ambele seamana cu tati”, „Copia tatei si mandria mamei”, „Fetita in roz seamana mai mult cu tati”.

Valeriu Jereghi - 50 de ani in cinematografie! Cum si-a sarbatorit jubileul, dar si cine i-a fost alaturi in aceasta zi - VIDEO

Maggy Platon sau Magdalena Platon este o bloggerita de la noi care are o comunitate de peste 78 de mii de urmaritori pe Instagram. Platon este casatorita cu fotograful, Sergiu Munteanu.

Karmella - marturisiri sincere despre muzica, prieteni si planuri de viitor: „Ma stradui sa nu supar pe nimeni” - VIDEO

Premiera muzicala de la Corneliu Botgros! Vezi cum suna cea mai recenta suita a instrumentistului - VIDEO

Articole din aceeasi categorie