23.10.2023
Premiera muzicala de la Corneliu Botgros! Vezi cum suna cea mai recenta suita a instrumentistului - VIDEO

Corneliu Botgros isi surprinde fanii cu o noua premiera muzicala. Instrumentistul a lansat de curand pe contul lui de Youtube - „Suita de jocuri din Ardeal si Bihor”.

Despre premiera, Corneliu a anuntat acum 2 zile intr-o postare facuta publica pe pagina lui oficiala de Facebook.

„Suita Jocuri din Ardeal si Bihor. Auditie si vizionare placuta. Videograf- Oleg Butnaru & Ina Butnaru! #ardeal #bihor #colaj #traditional”, a scris artistul.

Suita a adunat peste 5 mii de vizualizari, dar si zeci de comentarii din partea internautilor.

„Bravo, Cornel. Frumos”, „Frumos”, „Felicitari, sanatate, succese si realizari frumoase va doresc in toate. Dumnezeu sa va binecuvanteze si Doamne ajuta, sunt foarte frumoase melodiile”, sunt cateva dintre mesajele fanilor.

O moldoveanca s-a maritat cu un print din Africa, desi parintii au fost impotriva. Cum arata acum viata ei - FOTO

De asemenea si finul lui Corneliu Botgros, Ion Paladi a scris un mesaj in sectiunea de comentarii de pe Youtube: „Dragii nostri admiratori, daca va place acest colaj, va rugam din suflet sa-l distribuiti la maxim! Multumim din inima”.

Corneliu Botgros este instrumentist in Orchestra Lautarii si fiul maestrului Nicolae Botgros. Acesta a fost casatorit cu artista si interpreta de muzica populara Adriana Ochisanu, iar dupa 17 ani de casnicie au divortat, in 2013. Cei doi au un fiu, Cristian Augustin Botgros, in varsta de 23 de ani. In prezent, Corneliu este casatorit cu Angela Botezatu.

Virozele respiratorii - cauze, manifestari si optiuni de tratament! Olesea Guler, pediatru: „Nu orice viroza este insotita de febra” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie