20.01.2022
Pasha Parfeni, in doliu! Tatal interpretului s-a stins din viata: „Ar fi trebui sa traiesti si sa tot traiesti, dar Universul si Covidul au decis altfel…”

Zi de doliu in familia interpretului Pasha Parfeni. Din cauza complicatiilor provocate de Covid-19, tatal sau, Alexandru Parfeni s-a stins din viata.

„Tata, ai plecat... mult prea devreme. Oricand nu ai fi plecat, tot ar fi prea devreme. Multumesc pentru viata, multumesc pentru muzica. Multumesc pentru principii si pentru curajul de a le apara.Iti multumesc pentru viziunile progresiste asupra umanitatii si pentru nonconformism. Multumesc pentru aceste daruri nepretuite.”, a scris artistul pe pagina sa de facebook.

De asemenea, Pasha a adaugat: „Ar fi trebui sa traiesti si sa tot traiesti, dar Universul si Covidul au decis altfel… Sunt atatea lucruri pe care n-am reusit sa le facem si in acelasi timp sunt atatea lucruri pe care le-am reusit! Iti multumesc pentru tot…”

Povestea incredibila a lui Ashton Kutcher si a fratelui sau geaman, Michael: „Mi-a facut cel mai mare favor, pentru ca mi-a permis sa fiu eu insumi”

Interpretul a mentionat ca tatal sau, Alexandru Parfeni o sa fie inmormantat la Orhei pe data de 21 ianuarie la ora 12:00.

La final, interpretul indurerat a scris: „Va rog sa nu aduceti coronite. Inlocuiti-le cu flori vii daca doriti.”

Actorul Gaspard Ulliel a murit la 37 de ani, in urma unui accident la schi. A jucat in cel mai nou serial Marvel - FOTO

Articole din aceeasi categorie