25.03.2024
Oleg Spinu - recunoscator Andrei: „D-voastra imi deveniti a doua mama” - FOTO

Oleg Spinu a venit in mediul online cu un mesaj plin de recunostinta si multumire dedicat interpretei Andrei. Vezi in articolul de mai jos ce a scris interpretul.

 „Traditional 2" este o productie artistica exceptionala, ce ofera o combinatie spectaculoasa de muzica live, acoperind genuri de la muzica populara la pop, rock si chiar hip-hop. Diversitatea stilurilor muzicale si varietatea artistilor participanti au contribuit la crearea unei experiente inimitabile pentru public. Pregatirea productiei a durat 6 luni, iar pentru reprezentatia din Londra, s-a deplasat din Romania o echipa de 130 de persoane.

Pe 17 martie, alaturi de Andra, au urcat pe scena Orchestra Fratilor Advahov si, pentru cate un moment special, trupa Zdob si Zdub, Mioara Velicu, Maria Dragomiroiu, Vladuta Lupau, Furdui Iancu, Sava Negrean Brudascu, Cornelia si Lupu Rednic, Aurora si Sandel Mihai si Oleg Spinu, fost concurent de la „Romanii au talent.”

Oleg Spinu a venit cu un mesaj dupa ce a cantat alaturi de Andra:„A fost ceva ireal ! Multumesc @andra pentru aceasta onoare sa fiu alaturi de dumneavoastra in acest deosebit Turneu ,,Traditional 2’’.Multumesc pentru tot sprijinul acordat si sa stiti ca sunteti o femeie de milioane”.

Gemenele Aurei au implinit 19 ani! Cat de mult au crescut Lori si Beti: „Dor de ele, dar un lucru ma alina...” - FOTO

Interpretul a publicat cateva imagini si din culise, iar in descriere a mentionat: „Cand ies in scena alaturi de d-voastra imi deveniti a doua mama”.

Xenia Bugneac da verdictul! Cine au fost cel mai bine imbracati la evenimentul aniversar marca Perfecte.md, dar si cine a fost neinspirat: „Nu vreau sa fiu foarte acida, dar i-as propune Tatianei Maxian sa...” - VIDEO

In sectiunea comentarii a postarii, internautii au lasat doar mesaje de apreciere pentru cei doi: „Bravo pentru ambii. Este atat de frumos cand stii sa apreciezi si sa recunosti”, „Bravo Oleg, un baiat minunat si bine crescut cu respect”, „Foarte frumos spus esti un baiat cu suflet mare”, „Andra esti un geniu si de o bunatate rar intalnita, iar copilul asta este un talentat cu bun simt”.

Moldoveanul Oleg Spinu este singurul artist din familie. Canta la vioara, chitara, fluier, saxofon, dar si cu vocea. Moldoveanul in varsta de 15 ani, s-a clasat pe locul 3 in finala show-ului Romanii au Talent 2023.

Rihanna uimeste cu o schimbare radicala de look. Cum arata artista cu noua tunsoare - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie