25.03.2024
Rihanna uimeste cu o schimbare radicala de look. Cum arata artista cu noua tunsoare - FOTO/VIDEO

Rihanna a surprins cu o schimbare de look inedita ce ii vine de minune.

Rihanna a fost fotografiata in timp ce se indrepta spre o intalnire de afaceri in Santa Monica, California, vineri, debutand cu o tunsoare pixie blonda care a intors toate privirile. Artista, in varsta de 36 de ani, s-a imbracat lejer si si-a etalat noua coafura care ii vine de minune.

Rihanna si-a facut aparitia cu un nou look inedit

Cantareata s-a afisat recent cu un nou look prin care si-a surprins fanii. Rihanna a trecut de parul lung si saten la o tunsoare pixie si si-a vopsit parul intr-o nuanta mai deschisa de blond. Ea a purtat un sacou negru din tweed peste un tricou negru supradimensionat, baggy jeans albastri si o pereche de pantofi cu toc cu monograma Gucci alb-negru.

Gemenele Aurei au implinit 19 ani! Cat de mult au crescut Lori si Beti: „Dor de ele, dar un lucru ma alina...” - FOTO

Rihanna si-a completat look-ul cu o geanta mica dreptunghiulara, bijuterii cu diamante si o pereche de ochelari de soare reflectorizanti, pe care i-a purtat in varful capului. Noul look al fondatoarei Fenty Beauty vine la doar cateva saptamani dupa ce si-a aranjat parul lung in cadrul unui shooting inedit de Valentine’s Day si la cateva zile dupa ce a anuntat ca isi extinde imperiul in magazinele Sephora din China.

Artista a avut, de asemenea, parul mai lung atunci cand a cantat in India, la petrecerea antecedenta nuntii miliardarului Anant Ambani si a miresei sale, Radhika Merchant Jamnagar. Parul castigatoarei premiului Grammy a avut o culoare ombre, transformandu-se dintr-un saten inchis intr-o culoare mai deschisa spre varfuri. Desi Rihanna a fost criticata pentru ca a oferit o „prestatie lipsita de stralucire”, se pare ca a luat acasa intre 6 si 9 milioane de dolari pentru spectacol.

Gestul Regelui Charles pentru Kate Middleton, in timp ce erau internati in spital la Londra. Emotionat ce a facut pentru ea

Artista a ales un nume special pentru fiul ei

Rihanna si A$AP Rocky au devenit parinti pentru a doua oara in luna august a anului trecut. Potrivit publicatiei The Blast, se pare ca fondatoarea Fenty Beauty si rapper-ul si-au numit baietelul Riot Rose Mayers. Numele neobisnuit ar putea fi o aluzie la melodia lui A$AP, Riot. Conform certificatului de nastere obtinut de publicatie, Riot s-a nascut pe 1 august 2023, la spitalul Cedar Sinai din Los Angeles, la ora 7:41 dimineata.

Rihanna si-a tinut sarcina ascunsa pana la spectacolul din pauza Super Bowl 2023 din februarie. Artista a dat startul spectacolului aratandu-si burtica in crestere intr-o salopeta rosie, confirmand ulterior ca asteapta cel de-al doilea copil.

„La ce naiba ma gandeam?”, a glumit Rihanna pentru British Vogue in luna urmatoare despre decizia de a canta in timp ce era insarcinata. Creatoarea Fenty Beauty a explicat ca a fost de acord sa participe la spectacol la scurt timp dupa ce a nascut primul ei copil, RZA, in mai 2022, amintindu-si ca a fost „atrasa de provocare.”

Articole din aceeasi categorie