25.03.2024
Gemenele Aurei au implinit 19 ani! Cat de mult au crescut Lori si Beti: „Dor de ele, dar un lucru ma alina...” - FOTO

Acum 19 ani, interpreta Aura a devenit mama a doua fetite minunate pe nume Lori si Beti, iar de curand acestea si-au sarbatorit aniversarea.

Aura nu a uitat sa-si felicite fiicele. Ea a incarcat o fotografie pe social media, facuta recent, in care apar zambind atat Lori, cat si Beti.

Totodata, in descrierea fotografiei, Aura a mentionat ca ii este extrem de dor de fetele ei. De asemenea, interpreta le doreste fiicelor sanatate si fericire.

„Hlizaturile acestea azi fac 19 ANI! Dor de ele! Taaare! Dar un lucru ma alina, ca sunt impreuna! Asa vreau sa va stiu: mereu alaturi, sanatoase, frumoase, radiind de fericire si bucurie! LA MULTI ANI, FETITELE MELE”, a mentionat Aura.

Xenia Bugneac da verdictul! Cine au fost cel mai bine imbracati la evenimentul aniversar marca Perfecte.md, dar si cine a fost neinspirat: „Nu vreau sa fiu foarte acida, dar i-as propune Tatianei Maxian sa...” - VIDEO

Nici felicitarile din partea prietenilor nu au intarziat sa apara. „La multi ani pentru cuconitele tale, draga mea Auricica. Sa-ti fie sanatoase si norocoase”, a scris Irina Bivol, interpreta.

Cu ce boala s-a confruntat Vladuta Lupau inainte sa ramana insarcinata: „Asta e boala secolului la femei si nu te lasa sa faci copii. Eram in gradul doi al bolii” - FOTO

Aurica Cotelnic, cunoscuta sub numele de scena Aura, este o cantareata de estrada din Republica Moldova. Aura a absolvit in 1986 Scoala de Muzica nr. 1 din Chisinau, specialitatea pian. A mai studiat la Colegiul de Muzica „Stefan Neaga” la catedra dirijat coral si la Academia de Muzica.

Articole din aceeasi categorie