25.03.2024
Xenia Bugneac da verdictul! Cine au fost cel mai bine imbracati la evenimentul aniversar marca Perfecte.md, dar si cine a fost neinspirat: „Nu vreau sa fiu foarte acida, dar i-as propune Tatianei Maxian sa...” - VIDEO

Tinutele in nuante peach fuzz au fost comentate de stilista Xenia Bugneac, care a fost invitata in platoul emisiunii O Seara Perfecta.

„In mare parte invitatii au respectat dress code-ul si au abordat in tinutele lor nuante de peach fuzz. Pentru cei de acasa vreau sa spun ca nuanta aceasta in traducere este puf de piersica, este o nuanta usoara care este foarte usor de asortat. Echipa PRO TV a respectat dress code-ul, incepand cu producatoarea, pana la reporteri. Atunci cand e vorba de o petrecere cu dress code nu e neaparat sa fie o tinuta din cap pana in picioare in aceasta nuanta”, a mentionat Xenia.

La aceasta petercere barbatii au avut liber si nu au fost nevoiti sa respecte dress code-ul. 

Tendintele anului 2024 in materie de bijuterii! Natalia Neagu, manager Vois: „Chiar si Regina Letizia poarta aceste...” - VIDEO

Fiind provocata sa spuna care tinuta i-a placut cel mai mult, Xenia a recunoscut: „Din pozele pe care le-am vazut azi pot sa spun ca cea care mi-a atras atentia cel mai mult a fost tinuta Adrianei Lucci. A fost o tinuta usoara, o combinatie simpla. In acest an este in tedinta tot ce este transparent, fusta ei este accentul acestei tinute si sacoul este impecabil. Stiletto este cea mai importanta investitie in orice garderoba atunci cand aveti dubii cu ce sa va incaltati si mai ales in cazul tinutelor mai pretentioase”.

„Din partea barbatilor pe primul loc este Maxim Zavidia, eu am observat de departe ca este foarte stilat, imi place cum si-a asortat tinuta, totul este perfect in cazul tinutei lui. Maxim primeste nota 10 pentru aparitia lui mondena”, a dezvaluit Xenia.

„Veronica Vizdoaga a asortat superb peach fuzz cu negru, i se potrivesc superb manecile acestei rochii si pantofii sunt foarte bine alesi. Nu este o rochie facuta la comanda, insa este a unui designer autohton. Cristina Milici a adus as o nota spaniola, mai ales ca florile sunt in top tendinte in acest moment. Imi place ca ea nu are o tinuta banala si s-a diferentiat frumos fata de ceilalti invitati. Imi place fiindca ea este indrazneata si usoara”, a mai adaugat Xenia Bugneac.

12 ani de perfecte.md! Cine a venit la eveniment, cine a cantat, dar si cum a aratat tortul - VIDEO

La capitolul tinute neinspirate, Xenia a mentionat:„Tinutele care au fost mai putin inspirate, tinuta Tatianei Maxian este too much, este cam exagerata, inclusiv nu stiu daca se vede ea are prea multe perle atat in par, cat si pe rochie. Dressurile din plasa nu sunt recomandate unui eveniment de seara, iar fiindca au incercat sa se asorteze pot sa spun ca acum nu este un trend acest lucru ca atunci cand iesiti la un eveniment monden sa va asortati cu sotul. Eu nu vreau sa fiu foarte acida, dar i-as propune Tatianei Maxian sa mai scada din excentrism”.

„Diana Ballerini este indrazneata, vedem ca este totul la vedere, fara inhibitii, insa acest gen de rochii nu mai sunt in trend”, a mentionat Xenia.

„Irina Bivol imi place ca a respectat dress code-ul, insa la ea este o tinuta casual chic, ea a optat pentru o pereche de blugi din denim si un sacou. Imi place  mixul asta din roz si peach fuzz, insa mai putin imi plac incaltarile. Irina ar trebui sa optezi pentru alt tip de incaltari, poti fi in haine super cool, dar daca incaltarile lasa de dorit, atunci esueaza tinuta in intregime, investiti in incaltari si nu neaparat in haine”, a dezvaluit Xenia si despre tinuta Irinei Bivol.

Gestul Regelui Charles pentru Kate Middleton, in timp ce erau internati in spital la Londra. Emotionat ce a facut pentru ea

Articole din aceeasi categorie