30.06.2022
Oficial e soacra cu trei nurori! Vezi cum a fost atmosfera de la petrecerea organizata de Katy Black si Cristian Cebotari: „Stiam ca va fi baietel”- VIDEO

Zi de nastere si gender party in aceeasi zi! Este vorba despre cuplul tanar format din Katy Black si Cristian Cebotari care au organizat o petrecere la care au aflat genul viitorului copil. Cei doi vor avea un baiat. Vezi cum au reactionat acestia cand au spart balonul, intr-un reportaj O Seara Perfecta.

O zi plina de emotii pozitive si surprize frumoase pentru familia Cebotari, deoarece au o sarbatoare dubla in familie. Pe langa faptul ca au sarbatorit ziua de nastere a lui Cristian, sotul lui Katy Black, cuplul si-a propus sa afle ce vor avea, o fetita sau un baietel. Astfel, cei doi au dat intalnire aici celor dragi, si-au adunat prietenii si intreaga familie pentru a sarbatori gender party.

„Am organizat aceste doua sarbatori impreuna special, pentru a putea aduna toti oamenii dragi. Am fost stresata toata ziua, pentru ca nu stiu la ce sa ma astept. Nu conteaza ce va fi, dar oricum mii foarte interesant. Am imbracat astazi o rochie albastra, pentru ca doar in ea am incaput si arat mai bine”, Katy Black, blogger. 

Cine o motiveaza pe Tatiana Spinu sa scrie? Afla ce destainuiri a facut scriitoarea despre romanele sale: „Acum pot sa spun ca...” - VIDEO

„Eu vreau o fetita. Fiecare sarcina are sarmul ei. Daca la prima sarcina am aflat deodata, la a doua sarcina am aflat la gender party si deja la a treia, daca ai deja doi baietei, intriga e si mai mare si vrei sa ai o fetita si astepti cu nerabdare”, Cristian Cebotari.

„Ca orice mama, eu imi doresc o fetita. Eu i-am spus lui Cristi ca eu nu ma opresc pana nu am o fetita. Eu ma simt foarte bine. Eu spuneam si am sa mai spun ca mie foarte mult imi place perioada de sarcina. Ma simt inconjurata de dragoste mereu”,Katy Black, blogger. 

„La prima sarcina era doar suc de rodie, in a doua sushi, acum doar pofta de mancare e mare la ambii”, Cristian Cebotari. 

Majoritatea invitatilor au presupus ca tanara mamica va aduce pe lume de data asta o fetita. 

„Este foarte placut sa fiu si eu parte a acestei sarbatori. Cand vad cati prieteni au Katy si Cristian, cate rude, cat de prietenos este totul, in suflet deodata e mai cald. Eu cred ca va fi fetita, iar sotul spune ca va fi baiat”, Tatiana Koberidze, influencer. 

Si-a indeplinit visul american! Marianna Petrenko s-a filmat intr-o comedie bazata pe fapte reale: „Eram cam plictisita si sotul mi-a propus sa trec un casting” - VIDEO

„Suntem foarte bucuroase ca ne-au invitat la un eveniment atat de important, e si ziua lui Cristi si un fel de intrare in casa si o sa aflam cine va fi noul membru al familiei. Eu cred ca e fetita, eu sper” Ella Chistol, influencer. 

„Sunt foarte fericit, ma bucur foarte mult pentru Katia. 3 copii, wow, m-a intrecut pe mine, eu nici unul nu am, dar ea deja 3. Eu cred ca va fi o fata”, Ilie Bivol, vlogger. 

Cu ocazia unei asemenea sarbatori in familia Cebotari, un cuplu de prieteni le-a facut o surpriza si a venit chiar de peste hotare. 

„Am venit Olanda pentru ca sa fim prezenti aici. Am zburat 20 de ore. Stiam ca e important pentru prietenii nostri. Am vrut sa vedem reactia lor, emotiile. Stiam ca vor avea un baietel”. 

La Gender Party a venit si proaspata mamica Doina Danielean, insotita de familia ei.

„Mi-as fi dorit sa vad o lumina roz acolo, pentru ca dupa doi baieti te astepti la o fetita. Dar si dupa trei baieti, unde este dragoste si incredere, cu siguranta va mai fi loc pentru inca un copilas”, Doina Danielean, influencer. 

Katy Black si Cristian Cebotari urmeaza sa se mute in scurt timp, in casa noua. 

Este pasionata nu doar de muzica, dar si de moda! Interpreta Laurentia Coptilet a mers la o sesiune de shopping. Vezi ce tinute speciale si-a ales, dar si cat a scos din buzunar pentru ele - VIDEO

„Avem gusturi diferite, mie imi place intr-un fel, lui altfel. Cristi mai cedeaza uneori si ii multumesc pentru asta. Avem si lipsa timpului, pentru ca mereu trebie sa fim impreuna, sa alegem, trebuie sa ne organizam si sa plecam impreuna undeva”. 

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie