29.06.2022
Este pasionata nu doar de muzica, dar si de moda! Interpreta Laurentia Coptilet a mers la o sesiune de shopping. Vezi ce tinute speciale si-a ales, dar si cat a scos din buzunar pentru ele - VIDEO

A pasit cu dreptul in lumea muzicii, dar cum sta la capitolul vestimentatiei tanara interpreta de muzica populara Laurentia Coptilet ramane de vazut. Asa cum fiecare sezon vine neaparat si cu o sesiune de shopping, reporterul Iulia Deliu a mers impreuna cu tanara sa-si reinoiasca garderoba. Pentru ce tinute a optat, dar si cati bani cheltuie pe haine vedeti in reportajul marca O Seara Pefecta. 

Vara, garderoba interpretei Laurentia Coptilet prinde culoare. De la costume si pana la rochii de seara, toate sunt in nuante aprinse, astfel incat sa nu treaca neobservata. 

„Eu vara optez pentru multa culoare. Imi plac hainele colorate, care au stofa naturala, precum acest costum din in natural care imi place foarte tare. In plus, pun foarte mult accent pe croiala pentru ca imi plac hainele calitative. Din toata gama aceasta de culori eu am ales rosu pentru ca este culoarea mea preferata si ma si avantajeaza.” , explica tanara. 

Dupa un pic de relaxare, sesiunea de shopping a fetei a continuat, iar de aceasta data, tanara a optat pentru o rochie de culoarea soarelui: „As lua aceasta rochie cu mine si intr-o vacanta, una foarte frumoasa si departe de acest oras.” , a adaugat ea.

Asa cum este des invitata la evenimente si petreceri, rochia de seara este elementul cheie din garderoba Laurentiei. 

Dakota Johnson a vorbit sincer despre filmarile „Fifty Shades of Grey”: „Daca as fi stiut din timp ce ma asteapta, nu cred ca as fi acceptat acest rol”

Aceasta a optat pentru o rochie verde foarte indrazneata, perfecta pentru evenimentele importante precum cele de pe covorul rosu. 

Pe langa culoare, specialistii recomanda sa alegem tinute confectionate din tesaturi naturale: „Stofe naturale, bumbac, in, croieli usoare pentru ca totusi vara femeile vor ceva comod si placut la atingere.” , spune femeia de afaceri Alina Cebotari. 

Ea are puteri supranaturale! Afla cum face fata Tatiana Heghea programului extrem de incarcat si cum a devenit micutul ei de o luna partenerul de nadejde al interpretei inca din burtica: „Este un copil antrenat..” - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie