30.06.2022
Si-a indeplinit visul american! Marianna Petrenko s-a filmat intr-o comedie bazata pe fapte reale: „Eram cam plictisita si sotul mi-a propus sa trec un casting” - VIDEO

Orice s-ar intampla si oricum ar fi vremurile, luna iunie ii gaseste acasa pe cei din familia Petrenko-Zavadski, care au venit si la emisiunea O Seara Perfecta. 

La emisiune, toti membrii familiei au venit imbracati in tinute de culoarea neagra. „Acesta este stilul nostru. Noi mai avem in garderoba si alte culori, dar mai mult negru oricum. Ne place cand iesim undeva sa ne asortam cu tinutele”,a spus Marianna. 

Pentru a iesi din casa, toti au nevoie de 5-10 minute. „Autobuzul vine mereu inainte de ora 7 dimineata si noi uneori ne trezim la 6:30. Autobuzul vine direct in fata casei si noi rapid ii pregatim si ii trimitem la scoala. Acolo ei si iau micul dejun deja”. 

Este pasionata nu doar de muzica, dar si de moda! Interpreta Laurentia Coptilet a mers la o sesiune de shopping. Vezi ce tinute speciale si-a ales, dar si cat a scos din buzunar pentru ele - VIDEO

Acasa, toti vorbesc doar in limba romana, insa copiii intre ei vorbesc mai mult limba engleza. „Asta e regula noastra, sa vorbim toti in limba romana. Acum ei au stat la bunei doua saptamani, la Cahul si deja stiu limba romana la perfectie. Bunica i-a alintat foarte bine. Bunica le pregatea mereu ceva gustos. Noi mancarea din SUA nu prea o mancam, noi mereu incercam sa facem mancarea noastra”. 

„La scoala noi mancam burgere cu ketchup, pizza. Incearca sa ne dea prea multa grasime”, a mentionat fiul Mariannei si a lui Sebastian. 

Dupa spusele lor, ceea ce le mai place lor in Moldova, este medicina. „Aici e mai ieftin si chiar sunt specialisti buni. Dar peste tot sunt si plusuri si minusuri”. 

Dupa ce au cules mierea de pe toate florile, Marianna si Sebastian au decis sa revina in Moldova. „Vream sa facem acum o declaratie, ca noi revenim in Moldova. Am vazut Olanda, America, nu poti spune ca tara ta e mai buna, cand nu vezi cum e sa traiesti in alte tari. Tinem sa mentionam ca revenirea noastra va fi vara, cautam acum o casa. Spiritual si cultural noi vom fi in Moldova, iar scoala si studiile vor ramane in SUA”.

Si copiilor le place Moldova si ar vrea sa ramana aici. „Ne place Moldova, vrem sa stam aici”. 

„Este o surpriza pentru ei. Ei nu au mers astazi cu noi pentru a vedea noua casa. Eu vreau sa-mi petrec batranetele aici, in Moldova”, a adaugat Marianna. 

Curata-ti dintii doar cu apa! Afla cum functioneaza periuta japoneza care n-are nevoie de pasta de dinti, dar si care este mineralul secret extras tocmai din Japonia - VIDEO

Intreaga familie a plecat astazi intr-o calatorie noua. „De dimineata plecam in Eurotripul numarul 4. Urcam in masina si am plecat. Avem doua destinatii cheie, Amsterdam si Paris. Deja tot ce mai apucam pe drum, noi vom vizita. Suntem deja deprinsi cu asta si copiii la fel”. 

Cativa dintre copiii lor deja s-au filmat in cateva filme. „M-am filmat intr-un film despre Halloween. A durat foarte mult. Era greu”, a spus fiica lor. 

Si Marianna a ajuns sa se filmeze. „Am incercat si eu sa merg la casting la serialul „Stranger Things”. Era un rol care ma reprezenta chiar. Am trecut castingul si am facut covidul si nu puteam merge la filmari. Dar dupa asta, sotul mi-a propus un alt rol si am incercat si am trecut castingul si am mers la filmari deja. Filmul va aprea in iarna, e un fel de comedie bazata pe fapte reale”. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie