30.06.2022
Cine o motiveaza pe Tatiana Spinu sa scrie? Afla ce destainuiri a facut scriitoarea despre romanele sale: „Acum pot sa spun ca...” - VIDEO

Este atat o interpreta cu o voce deosebit de frumoasa, cat si o scriitoare de succes. Despre cea mai noua lansare de carte a sa, Tatiana Spinu a vorbit in cadrul emisiunii O Seara Perfecta.

De cand a inceput a scrie carti, Tatiana si-a schimbat destul de mult stilul vestimentar. „Trebuie, asa mai clasic. In aceasta primavara am mers prin mai multe institutii de invatamant cu cartile mele si ma uitam la mine in garderoba si acolo erau tinute mai sexy. Dar trebuia sa am costume clasice mai multe si mi-am suplinit garderoba.”, a mentionat Tatiana Spanu.

Intrebata daca ii place lumea cartilor, aceasta a raspuns: „Foarte mult. Eu sunt mai implinita ca niciodata. Eu mereu ma simteam diferita, chiar de mic copil si credeam ca asta este un mic defect, dar cu timpul am inteles ca aceasta este o calitate. Am mers la Academia de Muzica Teatru si Arte Plastice, acolo am intalnit oameni ca si mine. Lumea aceasta o tineam pentru mine, ma temeam sa ma exteriorizez cumva. Prin scris am putut sa arat lumii cine sunt eu si ma bucur ca am format fara sa vreau o comunitate foarte mare de femei care imi citesc cartile in toata republica, in toata lumea.”, a spus scriitoarea.

Curata-ti dintii doar cu apa! Afla cum functioneaza periuta japoneza care n-are nevoie de pasta de dinti, dar si care este mineralul secret extras tocmai din Japonia - VIDEO

De asemenea Tatiana a adaugat: „Se mai intampla sa ma intalnesc cu cine solicita sa procure cartea de la mine si imi spun: „Cand urmatoarea”. Eu scriu pentru ele pentru ca ma umple foarte mult emotional.”

Spre mirarea Tatianei, cartile sale se vand foarte bine, iar cel mai de succes roman al sau de pana acum este „Parfumul scrisorii tale”. „Cand am inceput sa scriu nu m-am gandit ca o sa vand, dar am repetat deja tirajul la „Parfumul scrisorii tale” de 4 ori, urmeaza a cincea. A doua carte m-a prins cumva in pandemie, dar la fel este vanduta. „O ultima scrisoare”, cea mai noua, cea mai asteptata carte am scris-o pentru ca a fost solicitata.”

Romanul „O ulima scrisoare” este de fapt continuarea cartii „Parfumul scrisorii tale”. Un lucru mai deosebit este faptul ca romanul este intr-o oarecare masura despre Tatiana. „Initial nu spuneam ca este despre mine, ma temeam sa fac publica acea lume interioara a mea. Acum pot sa spun ca 50 la 50 este despre mine. Trebuie sa fii foarte, foarte sincera. Doar asa o sa fii apreciata.”, a spus scriitoarea.

Personajul principal din opera se numeste Eva. Intrebata de ce anume acest prenume l-a ales, Tatiana a spus: „Mie imi plac prenume scurte. Cand o sa am o fata o sa-i aleg un nume scurt. Eva este inceputul. Romanul este despre mine, evolutia mea, familia mea, despre tot.”

Si-a indeplinit visul american! Marianna Petrenko s-a filmat intr-o comedie bazata pe fapte reale: „Eram cam plictisita si sotul mi-a propus sa trec un casting” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie