06.06.2024
Oferte speciale la cei 13 ani de Oratorica - FOTO/VIDEO

În acest an, chiar în prima zi de vară, Centrul de Limbi Europene Oratorica a sărbătorit 13 ani de activitate. Cu această ocazie, Oratorica nu primește cadouri, ci le oferă. Centrul vine cu o serie de promoții speciale și avantaje pentru toți cei interesați să învețe o limbă străină pe parcursul verii și nu numai.

Oratorica este locul unde găsești cursuri de limbi străine pentru toate vârstele și toate nivelurile de cunoștință. Aici îți poți îmbunătăți competențele lingvistice sau poți învăța de la început limba engleză, germană, franceză, italiană, spaniolă sau rusă. Profesorii de la Oratorica au acreditări recunoscute internațional, aici se studiază după cea mai modernă metodologie și sunt puse la dispoziție resurse utile și inovatoare. Iar acum, poți beneficia și de oferte speciale.

Reducere de 300 de lei pentru tine și prietenul tău

Pentru a face procesul de studiere și mai distractiv, Oratorica vine cu o ofertă specială pentru prieteni. Dacă te înscrii la un curs împreună cu un amic, fiecare beneficiază de o reducere de 300 de lei. Atenție! Cel puțin unul dintre voi, trebuie să fie student nou la Oratorica. Acum tu și prietenul sau gașca ta de prieteni, puteți petrece timpul împreună util și totodată distractiv.

Achitarea cursurilor de limbi străine în RATE

Acum poți să te concentrezi pe studii fără să te îngrijorezi de aspectele financiare, plătind cursurile de limbi străine în tranșe convenabile. Această soluție îți permite să începi imediat cursurile și să achiți costurile pe parcurs. Oratorica îți oferă posibilitatea să studiezi acum și să achiți mai târziu!

Oratorica se asigură că educația este accesibilă și plăcută pentru toți. Nu rata momentul oportun de a studia o nouă limbă sau de a-ți avansa nivelul de cunoștințe în oricare din limbile europene.

Îți sugerăm să îi urmărești pe Instagram sau Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile și promoțiile. La fel, pentru mai multe detalii:

- Accesează site-ul: www.oratorica.md;

- Sună pentru lecții OFFLINE la Chișinău: 022896959 și Bălți: 030001010;

- Sună pentru lecții ONLINE: 373 79007746 .

Oratorica își sărbătorește ziua de naștere, cadouri primești tu!

Articole din aceeasi categorie