17.09.2023
Rosie Moore are una dintre cele mai periculoase meserii din lume. Cu ce se ocupa tanara de 27 de ani - FOTO/VIDEO

Rosie Moore este o aventuriera de 27 de ani care isi petrece ziua printre rechini, pitoni si aligatori, dar in acelasi este si un model extrem de apreciat. 

Moore este la baza geolog si lucreaza in echipa de manegement a Delray Beach’s coastal water resources din Florida, dar a semnat si ca model profesionist, iar Instagramul ei este plin cu colaborari cu branduri celebre. 

Daniela Bejan - aparitie diafana pe scena de la Vocea Romaniei. Moldoveanca i-a impresionat pe antrenori cu timbrul ei unic: „Esti o poezie de om” - VIDEO

„Oamenii glumesc pe Instagram si ma compara cu Hannah Montana, pentru ca ba postez in timp ce fac lucruri nebunesti si sunt ingropata in noroi pana la brau, ori sunt la un eveniment  de lux, complet machiata si coafata, cu rochie si pantofi cu toc”, a marturisit ea pentru Insider. 

In ciuda succesului pe care il are in activitatea de model, aceasta nu intentioneaza sa renunte la cariera sa de om de stiinta.

Horoscop 17 septembrie 2023. Zi excelenta pe plan financiar. Zodia care va primi o suma neasteptata de bani

Recent, Moore a postat un video viral care arata un piton birmanez de 5 metri jumatate, care inghitise un aligator intreg. Imaginile arata cum colegii lui Moore examineaza stomacul pitonului inainte de a-l taia si a scoate reptila ingerata. 

Articole din aceeasi categorie