18.09.2023
Theo Rose, imagine emotionanta alaturi de fiul ei. Cat de mult i s-a schimbat viata de cand a nascut - FOTO

Theo Rose a impartasit o imagine emotionanta alaturi de fiul ei, Sasha Ioan.

Theo Rose se simte mai fericita ca niciodata de cand a devenit mama, iar alaturi de iubitul ei, Anghel Damian, se bucura de fiecare moment al cresterii micutului lor. Recent, artista a dezvaluit cateva detalii despre cat de mult au evoluat lucrurile de cand a devenit mama si cum s-a schimbat viata ei.

La varsta de 26 de ani, Theo Rose poate afirma cu mandrie ca se simte implinita pe toate planurile. Artista are parte de o familie minunata, pe care si-a dorit-o intotdeauna, si se bucura in acelasi timp si de o cariera de succes in industria muzicala.

Theo Rose, ipostaza emotionanta alaturi de fiul ei

Jurata de la Vocea Romaniei este foarte activa pe platformele de socializare si interactioneaza des cu fanii sai, impartasind detalii din viata ei. De aceasta data, cantareata le-a dezvaluit internautilor cat de mult s-a schimbat viata ei odata cu experienta maternitatii, sustinand ca nu s-ar fi gandit niciodata ca va trece prin aceste momente.

Pe conturile ei personale de pe platformele de socializare, Theo Rose a postat o fotografie cu ea si micutul ei bebelus, Sasha Ioan. In aceasta imagine, artista il tine cu grija in brate pe micut, iar ei se afla pe pat. In mesajul postat alaturi de fotografie, cantareata a mentionat ca baietelul ei a implinit 3 luni de viata, si ca experienta maternitatii i-a schimbat profund viata. Cantareata a realizat ca poate face niste lucruri pentru copilul ei la care nu s-ar fi gandit niciodata.

Adela Popescu si Radu Valcan, anunt neasteptat dupa 8 ani de casnicie: „Sunt zile in care...”

„Astazi, 3 luni. O binecuvantare! N-am crezut vreodata ca o sa pot dormi in orice pozitie si nemiscata”, a transmis Theo Rose pe Instagram.

Theo Rose si Anghel Damian sunt rezervati cand vine vorba despre povestea lor de dragoste. Cei doi isi traiesc relatia departe de ochii curiosilor, iar in vara acestui an au devenit parinti pentru prima data. Cei doi au impreuna un baietel, pe nume Sasha Ioan.

Cum s-au cunoscut artista si Anghel Damian

Theo Rose a fost invitata in podcastul „Lucruri Simple”, gazduit de Horia Brenciu, iar cu ocazia asta a vorbit despre inceputul relatiei cu Anghel Damian. Artista a povestit cum l-a cunoscut pe regizor, dar si cum a fost decurs prima lor intalnire de la castingul pentru serialul „Clanul” de la PRO TV.

Horoscop 18 septembrie 2023. Zodiile care simt nevoia sa isi schimbe locul de munca astazi

„La casting. El hotara daca iau castingul sau nu. Era in comisia castingului. (…) Nu am avut nicio asteptare, nu stiam ce seriale mai face PRO TV. (…) Am invatat textul, am descoperit ca am abilitatea asta, fac poza la foaie cu ochii si il retin imediat. Si am ajuns la casting. Eu nu l-am luat in serios, asteptau acolo actori de tot felul. M-au chemat, am intrat, si acolo erau Anghel, alti doi regizori ai serialului, si producatoarea noastra si o camera. Am intrat ca un soare, mai ca am trantit usa de perete de emotii.

Anghel era foarte calm, nici el nu cred ca a avut cine stie ce asteptari. Ne-a explicat situatia. Eu il urmaream cu foarte mare atentie, fara sa imi inchipui ca ‘ce imi place mie de omul asta.’ Nu s-a pus problema de asa ceva atunci. A fost un impact asa, ca eu il mai vazusem in ‘Vlad.’ Dar nu stiam ce face el aici, care e treaba, ca el pentru mine era actor. Era foarte calm, foarte bland. Si ma uitam la el cu fascinatie ca imi spune dupa fiecare dubla, ‘hai sa facem, dar hai sa schimbam urmatoarele lucruri.’ Si ma uitam la el cum explica si ma vedeam pe mine. A fost de parca ma vedeam pe mine incercand cu aceeasi blandete sa fac pe cineva sa faca un lucru, sa-l motivez sa corecteze ce greseste. A fost interesant. L-am admirat pentru asta, in prima faza. Au trecut luni de zile pana am inceput filmarile, timp in care nu am interactionat in niciun fel. Dupa care am inceput repetitiile”, a spus Theo Rose.

Articole din aceeasi categorie