25.10.2023
O tanara a mers imbracata in rochie de mireasa la nunta surorii ei. Imaginile sunt virale: „Cum ai putut sa-i strici ziua?”

O tanara din Pennsylvania, Statele Unite ale Americii, a starnit numeroase comentarii dure pe retelele sociale, dupa ce a facut public un videoclip in care a marturisit ca a ales sa poarte rochia de mireasa la nunta surorii ei.

Anastasia Domanico s-a casatorit anul trecut, in 2022, iar anul acesta Francesca, sora ei geamana, a pasit in fata Altarului. Tanara a ales sa imbrace rochia de mireasa la nunta surorii ei, ceea ce a starnit numeroase comentarii.

In videoclipul postat pe TikTok, care a adunat mai bine de 3,8 milioane de vizualizari, tanara, creatoare de continut de profesie, apare imbracata in rochia alba de mireasa, careia i-a adaugat un fel de curea neagra in jurul taliei.

Fiica Anastasiei Iacub - o adevarata fashionista la nici 2 anisori! Ce stilata este Monica, dar si cat de mult seamana cu mama ei - FOTO

„Aceasta este tinuta din seara aceasta. Port rochia mea de mireasa. La nunta surorii mele”, spune tanara entuziasmata in videoclipul respectiv.

Multi dintre utilizatorii de internet au numit-o pe tanara „rautacioasa” si au afirmat ca „si-a dorit sa-i strice ziua nuntii surorii ei”.

Prilej de sarbatoare in familia Danielei Cheltuitor! Cei doi soti au sarbatorit nunta de bumbac - FOTO/VIDEO

„Nu ai putut sa o lasi sa se bucure de aceasta zi? Atat de rautacioasa!”, „Oamenii ar face orice pentru atentie”, „Cum ai putut sa-i strici ziua? E o lipsa de respect”, „De ce ai purta o rochie de mireasa la nunta surorii tale? E atat de trist”, au fost cateva dintre comentariile lasate de internauti.

Imaginile inedite au fost vizionate de peste 3,8 milioane de persoane, iar unii dintre fani si-au exprimat curiozitatea de a vedea cum s-a imbracat sora ei. Astfel, tanara a facut public un videoclip in care a inclus mai multe imagini de la nunta, in cadrul carora se poate vedea ca Francesca a imbracat o rochie alba, tot A-line, dar realizata din dantela si cu maneci lungi. 

In luna a 8-a de sarcina, Tany Vander a imbracat o rochie mini care i-a pus in evidenta burtica: „Am adaugat 9 kilograme” - FOTO

Articole din aceeasi categorie