25.10.2023
In luna a 8-a de sarcina, Tany Vander a imbracat o rochie mini care i-a pus in evidenta burtica: „Am adaugat 9 kilograme” - FOTO

Tany Vander este pe ultima suta de metri pana la nastere. Bloggerita si femeia de afaceri se bucura in prezent de cea de-a 34-a saptamana de sarcina.

Recent, pe contul ei de Instagram, Vander a publicat cateva fotografii in care internautii ii pot admira look-ul stilat, dar si indraznet in acelasi timp.

Dianna Rotaru - prima sedinta foto cu burtica de graviduta: „Toate doamnele si domnisoarele care incep sa activeze la Pro TV, raman insarcinate” - VIDEO

Aflata in cea de-a 8-a luna de sarcina, influencerita nu se sfieste sa poarte rochii mulata si scurte. Rochia purtata recent de Vander i-a pus in valoare silueta perfecta de graviduta. Acest lucru au observat-o internautii care i-au lasat atat aprecieri, cat si comentarii pe online.

„Superba”, este unul dintre mesajele pe care le-a primit Tany.

„34 de saptamani sau 8,5 luni de sarcina. Ce pot sa spun, ma simt destul de bine si energica, doar ca merg deja mult mai incet deoarece bebe nu-mi da voie altfel, noaptea e mai greu de dormit fiindca nu gasesc o pozitie in care sa ma simt confortabil, am adaugat 9 kilograme si simt nevoia sa mananc mai mult decat chiar acum o luna in urma. Dar in rest sunt bine, imi place cum arat, ador ca nu m-am umflat si ca nu mi s-a marit piciorul”, a scris bloggerita in descrierea cele mai recente fotografii publicate pe retelele de socializare.

„Am vraji in mine”! Emilian Cretu - o noua parodie la adresa bloggeritei Tany Vander - VIDEO

Tany Vander este o influencerita din Republica Moldova, cu o comunitate de peste 219 de mii de urmaritori pe Instagram. Femeia este casatorita cu omul de afaceri, Vasile Lungo si impreuna il cresc pe fiul lor - Adam.

Articole din aceeasi categorie