25.10.2023
Prilej de sarbatoare in familia Danielei Cheltuitor! Cei doi soti au sarbatorit nunta de bumbac - FOTO/VIDEO

La data de 24 octombrie 2013, bloggerita din Republica Moldova, Daniela Cheltuitor s-a casatorit cu Andrei. Vezi in articolul de mai jos imaginile de la nunta, dar si cum a fost surprinsa de sotul sau.

Sotul Danielei Cheltuitor a surprins-o pe sotia lui cu un buchet imens de romanite spunandu-i: „Noi cu Eva le-am ales, cu ocazia a doi ani de cand suntem sot si sotie”.

Apoi bloggerita a rasfoit prin arhiva si a publicat imagini de la cele mai importantte evenimente din viata lor. In descrierea imaginei de la cererea in casatorie aceasta a mentionat: „De aici a inceput totul. 14 septembrie 2021”.

Satoshi a lansat versiunea acustica a piesei „Castile Mele”! Unde au avut loc filmarile pentru clip, dar si cate vizualizari a adunat timp de 2 zile - VIDEO

„Andrei a organizat o seara deosebita. Ziua de 14 este ziua noastra, atunci ma invitat la un restaurant, insa eu m simtit ca va fi mai mult decat o cina”, a mai adaugat Daniela.

Fiica Anastasiei Iacub - o adevarata fashionista la nici 2 anisori! Ce stilata este Monica, dar si cat de mult seamana cu mama ei - FOTO

Apoi, Daniela a dezvaluit si cum au ales ca nasii sa fie Diana si Dan Rimes.  „Pe 10 octombrie ne-am luat inima in dinti si am venit cu inima deschisa la cei mai dragi nasi. Eu si Andrei am spus ca sau ei sau nimeni, deci alta varianta nu a fost! Le multumim ca au acceptat sa ne fie alaturi pe tot parcursul vietii”.

Bloggerita a publicat si cateva secvente din ziua nuntii. „In ziua de 24 octombrie am planuit doar cununia, insa sa primit o adevarata nunta. Totul a fost datorita oamenilor dragi”, a mentionat Daniela.

In luna a 8-a de sarcina, Tany Vander a imbracat o rochie mini care i-a pus in evidenta burtica: „Am adaugat 9 kilograme” - FOTO

„De pus pe coperta jurnalului”! Svetlana Sainsus si fiica sa, Lia si-au asortat tinutele si au pozat gratios alaturi de cai - FOTO

Daniela Cheltuitor este o bloggerita si o femeie de afaceri din Moldova. Aceasta are aproape 260 de mii de urmaritori pe pagina sa de Instagram. Dupa sapte ani de relatie, Daniela si iubitul sau s-au casatorit in 2021. Cei doi au o fetita si un baietel.

Articole din aceeasi categorie