25.10.2023
Fiica Anastasiei Iacub - o adevarata fashionista la nici 2 anisori! Ce stilata este Monica, dar si cat de mult seamana cu mama ei - FOTO

De aproape 2 ani, Miss Moldova 2015, Anastasia Iacub, este o mamica fericita si implinita. Aceasta creste o fetita adorabila pe nume Monica.

Recent, pe contul ei personal, Anastasia a publicat cateva fotografii cu Monica care au strans peste 4 mii de aprecieri din partea internautilor.

Paris Hilton, mesaj dur pentru cei care au criticat aspectul fizic al fiului sau - FOTO

Nutritionista Carolina Costin iti propune un desert delicios raw vegan, foarte caloric, insa plin de nutrienti: „O punem pe o farfurie si o savuram impreuna cu cei dragi” - VIDEO

Pe langa faptul ca fetita seamana izbotor de mult cu mama ei, aceasta se poate mandri si cu un stil rafinat in ceea ce priveste modul in care se imbraca.

Fiind ajutata de mama ei, Monica a creat recent un look format dintr-un body, caciula, ciorapi, dar si geaca fara maneci. De asemenea, drept accesorii fiica Anastasiei a ales sa poarte o pereche de ochelari, dar si mai multe coliere la gat.

Anastasia Iacub a devenit cunoscuta cand a obtinut titlul de Miss Moldova 2015. Pasionata de modelling, aceasta este urmarita de multi oameni pe retelele de socializare. Anastasia Iacub are grija sa-si suprinda fanii cu postari interesante, sfaturi utile si retete sanatoase.

Dianna Rotaru - prima sedinta foto cu burtica de graviduta: „Toate doamnele si domnisoarele care incep sa activeze la Pro TV, raman insarcinate” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie