19.12.2022
O seara calduroasa si placuta alaturi de „Azart”. Echipa retelei de magazine a organizat un eveniment altfel, unde toti invitatii au purtat pulovere cu tematica de Craciun: „Vrem sa fie sarbatoare” - VIDEO

Seara pefecta e atunci cand o petreci intr-o companie draga si poti imbraca cea mai confortabila tinuta. O retea de magazine din capitala a marcat a doua editie a unui eveniment deosebit - „Portul Puloverului de Craciun”. Despre ce este vorba, afla din reportajul ce urmeaza, marca O Seara Perfecta. 

„Ne-am adunat astazi, aici, ca sa sarbatorim alaturi de partenerii si clientii nostri fideli cea de-a doua editie a evenimentului „Portul Puloverului de Craciun”. In acest an, reteaua de magazine „Azart” isi doreste sa fie mai aproape de clientii si partenerii sai si, din acest motiv, i-am invitat pe toti astazi pentru a sarbatori impreuna aceasta sarbatoare. Campania pe care am lansat-o in acest an are drept scop sa indemne societatea sa poarte pulovere cu tematica de Craciun oriunde si oricand. Asta facem si noi aici, ne-am adunat, am imbracat pulovere cu tematica de Craciun si vrem sa fie sarbatoare, pentru ca credem ca sarbatoarea incepe cu fiecare dintre noi si vine din interior. Avem alaturi de noi atat parteneri care ne sunt alaturi zi de zi, cat si clienti fideli care ne cunosc magazinele si ne cunosc pe noi ca companie pe piata. Avem si prieteni care de fiecare data ne sustin si sunt alaturi de noi. Reteaua de magazine „Azart” are cea mai variata colectie de pulovere din tara si, in acelasi timp, avem si accesorii tot cu tematica de Craciun”, Natalia Prodan, PR manager „Azart”

Killa Fonic o ameninta pe Irina Rimes? Ce mesaj i-a transmis interpretul in ultima lui melodie

„Evenimentul este unul tematic, in ajun de Revelion, este atat de placut. Este atat de familial, de sufletesc. Imi este aproape de suflet si mereu pot gasi orice la Azart. Si nu doar pentru Craciun, dar si pentru Halloween si multe alte sarbatori”, Vita Stanislav, blogger. 

Dress code-ul evenimentului a fost, desigur, puloverul cu tematica de Craciun. Odata imbracat, parca te aduce instant mai aproape de sarbatori.

„Trebuie sa recunosc ca dress code-ul pentru mine astazi a fost o problema, pentru ca atunci cand am primit invitatia, echipa „Azart” s-a gandit sa-mi dea un pulover mai deosebit. Mi-au dat un pulover cu Mos Craciun, cu burta din bureta. Faza este ca eu am doua complexe in viata: burta si barbia. Si cand m-am imbracat in acel pulover am zis: „Nu. Eu nu merg in acest pulover la eveniment”. Este o atmosfera calduroasa, te face sa crezi in ceea ce creezi. Eu sunt alaturi de „Azart” de la inceputurile lor, atunci cand ei au deschis primele lor magazine si erau asa ca la inceput. Acum, a trecut o perioada destul de frumoasa, au devenit cele mai deosebite magazine de tot ce inseamna haine si incaltaminte si fac si astfel de evenimente cochete”, Emilian Cretu, actor. 

„Este cred ca al treilea pulover pe care il primesc in acest an de la Azart si ma simt foarte bine. In general gestul asta si ideea este una foarte casnica, domestica in sensul bun al cuvantului”, Daniela Burlaca, actrita, regizor. 

Olga Verbitchi iubeste din nou? Interpreta a publicat cateva fotografii alaturi de un cunoscut luptator din Moldova: „Esti pe drumul corect, iar eu o sa fiu mereu alaturi. Te iubesc” - FOTO/VIDEO

„Ma simt ca acasa aici, pentru ca atunci cand vad pe toata lumea imbracata in aceste pulovere frumoase ma simt asa de cald, de parca sunt cu cei mai buni prieteni si cele mai apropiate rude. Cand imbrac un pulover de Craciun eu ma simt foarte relaxata si ma simt foarte bine, cred ca il pot combina cu orice”, Milisa-Alexandrina Gologan, eleva. 

„Am un pulover cu cel mai faimos si iconic film de Craciun „Home Alone” pe care il privim cu totii de Craciun, cu familia, acasa. Mi se pare foarte dragut”, Loredana Sandu, eleva. 

„Aceste pulovere tematice pe fiecare invitat este ceva extraordinar. Echipa „Azart” este foarte bravo. Dispozitia mereu depinde de ceea ce imbraci. Nu degeaba se spune ca cu cat te imbraci mai colorat, cu atat mai buna e dispozitia ta. Ai dispozitie rea, imbraca ceva colorat si ziua ta va fi mai buna”, Mariana Mindru, blogger. 

Seara a fost plina de surprize, iar invitatii au primit in dar pulovere cu tematica de Craciun.

„Am pregatit pentru fiecare invitat cate un pulover si vrem sa-ti oferim si tie un pulover ca sa te simti bine si sa stii ca sarbatoarea a inceput. Te indemnam sa porti acest pulover nu doar de sarbatori, dar in fiecare zi, pentru ca anume starea asta din interior pe care o avem noi cand purtam pulovere cu tematica de Craciun este despre sarbatoare”, Natalia Prodan, PR manager „Azart”. 

Roman Burlaca a implinit 30 de ani! Vezi cum a fost felicitat regizorul de catre sotia sa, Gabriella Damir, dar si prieteni - VIDEO

„Multumesc echipei „Azart” pentru ca ne-au trimis aceste pulovere, au nimerit marimea micutei si a mea. E prima data pentru mine sa fiu la un asemenea eveniment, e foarte relaxant, toata lumea e in pulovere de Craciun, e o atmosfera foarte placuta, mai ales dupa o zi de munca. Deja se simte atmosfera de sarbatori si mai mult e datorita oamenilor, accesoriilor pe care le purtam si a bradutului de acasa”, Doina Danielean, blogger. 

Articole din aceeasi categorie