18.12.2022
Olga Verbitchi iubeste din nou? Interpreta a publicat cateva fotografii alaturi de un cunoscut luptator din Moldova: „Esti pe drumul corect, iar eu o sa fiu mereu alaturi. Te iubesc” - FOTO/VIDEO

Se pare ca Olga este intr-o noua relatie, iar despre acest lucru vorbesc imaginile pe care le-a postat ea in mediul online, alaturi de luptatorul de la noi din tara, Maxim Dereli, dar si mesajul pe care l-a publicat in descrierea fotografiilor.

Acum o zi, Maxim a participat la „FEA Championship Full-Drive tournamen”, iar Olga a venit sa-l sustina. Interpreta a publicat mai multe videouri din timpul campionatului.

Horoscop 18 decembrie 2022. O zi perfecta pentru intalniri romantice

Dupa campionat, Olga si Maxim si-au facut cateva fotografii in care au aparut imbratisandu-se. Cei doi erau extrem de fericiti, dovada fiind zambetele de pe chipurile lor.

Chiar daca Olga nu a mentionat ce o leaga de luptatorul Maxim Dereli, o relatie de prietenie sau ceva mai mult, mesajul pe care l-a publicat ea pe retelele de socializare este un indiciu ca ei sunt intr-o relatie.

Cat a slabit Will Smith de anul trecut, cand posta imaginea care-l arata in cea mai proasta forma a vietii sale

„The only champ i know! Remember this name, @_maxim_dereli_ ! Sunt mandra de tine si caracterul pe care il ai. Nu te dai batut si faci tot posibilul sa iasa cat mai bine! Esti pe drumul corect, iar eu o sa fiu mereu alaturi, din umbra, sa te sustin! Te iubesc pui mic de leu.”, a scris Verbitchi pe Instagram.

Olga Verbitchi este o interpreta din Republica Moldova. Tanara a castigat concursul de talente muzicale din Romania, X Factor, in anul 2016, iar la moment colaboreaza cu casa de discuri de peste Prut, Cat Music, cu care a lansat mai multe piese

Articole din aceeasi categorie