18.12.2022
Killa Fonic o ameninta pe Irina Rimes? Ce mesaj i-a transmis interpretul in ultima lui melodie

Killa Fonic o ameninta pe Irina Rimes? Cei doi au trait o frumoasa poveste de iubire, pe care au recunoscut-o destul de tarziu, dupa ce s-au despartit. Recent, artistul i-a transmis un mesaj fostei sale iubite, prin niste versuri.

Dupa ce in melodia „Bandana”, artista canta pe refrenul unei piese din trecut, dedicata lui: „Ti-am purtat si haina/ Ti-am purtat bandana/ Ti-am purtat mirosul de marijuana”, artistul a transmis si el un mesaj.

Fotografie rara cu gemenii Juliei Roberts. Hazel si Finn au implinit 18 ani - FOTO

La cinci ani de despartire, acesta i-a transmis fostei sale iubite un mesaj in versuri, unde o averitzeaza ca ar putea sa spuna mai multe, insa nu vrea. „Irina, nu uita, ti-am daruit povesti, bandana/ Sex, zambesti, inca miroase a marijuana/ Mai mult nu spun, stii, nu sunt sifon-na-na/ Imi pare rau, dar ma iubeste mai mult Dana.” (actuala lui).

Irina si Killa au recunoscut tarziu despre relatia pe care au avut-o. Intr-un live pe Twitch insa, artista i-a marturisit streamer-ului Silviu Faiar si ce gesturi romantice obisnuiau sa faca cei doi in timpul concertelor: „Killa iesea cu un balon rosu la concert, faceam asta amandoi, de fapt. Eu in turneul meu, el in turneul lui.”, se destainuia Irina Rimes.

Olga Verbitchi iubeste din nou? Interpreta a publicat cateva fotografii alaturi de un cunoscut luptator din Moldova: „Esti pe drumul corect, iar eu o sa fiu mereu alaturi. Te iubesc” - FOTO/VIDEO

Invitat in podcastul lui Damian Draghici, Killa Fonic a marturisit ca este dependent de sex: „Am avut 10 ani la rand. (n.r. depresie) Din pacate, tatal meu nu reusea sa o faca pe mama fericita, in sensul in care nu prea isi dadea interesul in a-si sustine familia. Noi am fost foarte saraci, iar saracia e o boala care manipuleaza creierul in forme foarte urate. Te baga in depresii, scoate cele mai urate parti din tine. Poate sa sune amuzant, dar eu ma consider dependent de sex. Sunt obsedat de asta, ma gandesc la asta in orice secunda posibila, Cateodata ma si inspira, cateodata ma oboseste”.

Articole din aceeasi categorie