17.12.2022
Roman Burlaca a implinit 30 de ani! Vezi cum a fost felicitat regizorul de catre sotia sa, Gabriella Damir, dar si prieteni - VIDEO

Dupa o zi grea de munca, Roman a avut parte de o surpriza chiar la 00:00 din partea prietenilor sai, dar si a sotiei. Aceste momente au fost publicate pe pagina de Instagram a regizorului.

Printre cei care i-au cantat lui Roman „La multi ani” si au servit alaturi de el cate o cupa cu sampanie s-au numarat Natalia Gordienko, Gabriel Nebunu, Dara, fratii Advahov, dar si multi alti interpreti.

Andreea Bostanica, detalii nestiute despre divortul parintilor! E cel mai delicat subiect din viata ei: „Nu am avut mereu ce mi-am dorit”

In drum spre casa, Roman a publicat un alt video pe retelele sale de socializare unde a spus: „Cum arata succesul de 30 de ani?  Va spun eu, il intampini in benzinarie. Atat s-a putut, Noroc Fest. Acolo unde muzica buna e traditie.”

Ce fac Edward Sanda si Cleopatra Stratan, atunci cand nu se afla in lumina reflectoarelor? Multi nu s-ar fi asteptat la astfel de gesturi intre cei doi

Acum cateva ore el a fost surprins placut si de echipa alaturi de care munceste zi de zi. Acestia l-au felicitat cu un tort personalizat pe care scrie: „Directed by Burlaca”.

Articole din aceeasi categorie