18.02.2022
O premiera inedita! Eva Timus a lansat prima sa piesa in colaborare cu Global Records, intitulata „Tattoo” - VIDEO

Acum o ora, interpreta din Republica Moldova, Eva Timush a lansat prima sa melodie in colaborare cu Global Records. Este o piesa in limba engleza, intitulata „Tattoo”. 

Dupa o lunga tacere, Eva Timush isi uimeste fanii cu o noua melodie. 

Pus pe fapte bune! Gabriel Nebunu petrece frumos timpul alaturi de copiii cu nevoi speciale: „Cand tare ti-e greu pe suflet si ti se pare ca au dat nevoile peste tine e suficient sa mergi pana acolo sa vezi acesti copii.” - VIDEO

„Esti pe inima mea, exact ca un tatuaj”, a scris interpreta langa o postare de pe Instagram.

In videoclip, tanara apare provocatoare, in cateva tinute senzuale, printre care o salopeta mulata si stralucitoare, un top decoltat cu franjuri din strasuri si pantaloni de piele cu decupaje. 

Dan Ionita- bloggerul care nu inceteaza sa uimeasca cu bunatate si fapte bune! Vezi gestul impresionant facut pentru un om mai putin norocos: „In discutie el dorea sa negocieze cu mine pretul si m-am gandit si am decis sa i-o dau gratis” - VIDEO

Admiratorii sai au ramas incantati de noua lansare si i-au lasat multe comentarii frumoase: „In sfarsit o piesa in limba engleza”, „Imi place foarte mult videoclipul, incepand cu tinutele si pana la dansuri”, „Foarte frumoasa”, „Te iubesc”. 

Pe langa muzica este pasionat si de sport! Vezi cum decurge un antrenament de fotbal, impreuna cu instrumentistul Corneliu Botgros: „Deja de vreo noua ani eu sunt antrenorul echipei” - VIDEO

Pe pagina sa de Instagram, Eva a scris: „Vreau sa spun un mare multumesc echipei „Global Records”. Sunt atat de fericita ca lucrez cu voi si ma mandresc ca sunt artista voastra. Aceasta piesa va fi mereu pe inima mea, exact ca un tatuaj”.

 

Eva Timush este o interpreta de muzica pop din Republica Moldova care a devenit cunoscuta dupa participarea la show-ul „Голос Дети”.

Articole din aceeasi categorie