18.02.2022
Pus pe fapte bune! Gabriel Nebunu petrece frumos timpul alaturi de copiii cu nevoi speciale: „Cand tare ti-e greu pe suflet si ti se pare ca au dat nevoile peste tine e suficient sa mergi pana acolo sa vezi acesti copii.” - VIDEO

Gabriel Nebunu este cunoscut si apreciat de toti nu doar pentru talentul si emotiile pozitive pe care reuseste sa le transmita oricui, dar si datorita bunatatii si faptelor demne de apreciat venite din inima mare pe care o are. 

Artistul a afirmat in cadrul mai multor instastory-uri filmate ca merge la Riscani pentru a felicita pe cineva, iar acest oras nu il lasa sa plece fara a trece pe la copiii de la centrul - Phoenix.

Asadar, Gabriel a mers la centrul pentru copiii cu nevoi speciale cu mare drag pentru a le canta cate ceva acestora: „Astazi avem de cantat la Riscani pentru ca o sa felicitam pe cineva, dar daca mergem acolo nu putem sa nu trecem pe la centrul Phoenix sa le cantam si copiilor care ne asteapta de fiecare data cu atata dor si drag.”  a povestit el.

Pe langa muzica este pasionat si de sport! Vezi cum decurge un antrenament de fotbal, impreuna cu instrumentistul Corneliu Botgros: „Deja de vreo noua ani eu sunt antrenorul echipei” - VIDEO

Artistul s-a bucurat de o zi a iubirii nemaipomenita si s-a minunat de talentele ascunse pe care le au acesti copii. 

Impreuna cu artistul lor preferat copiii s-au distrat, au cantat, au dansat si au avut parte de discutii sincere cu Gabriel. 

Dan Ionita- bloggerul care nu inceteaza sa uimeasca cu bunatate si fapte bune! Vezi gestul impresionant facut pentru un om mai putin norocos: „In discutie el dorea sa negocieze cu mine pretul si m-am gandit si am decis sa i-o dau gratis” - VIDEO

Interpretul de muzica populara s-a bucurat de caldura pe care a primit-o, dar si de faptul ca cantecele lui sunt cunoscute si cantate de acesti copii.

„Am avut o zi incarcata emotional. Stiti oameni buni, cand tare ti-e greu pe suflet sau ti se pare ca au dat nevoile peste tine, e suficient sa mergi pana acolo si sa vezi acesti copii si sa realizezi ca problemele tale in viata asta sunt niste fleacuri” a spus emotionat artistul. 

Sursa VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie