18.02.2022
Dan Ionita- bloggerul care nu inceteaza sa uimeasca cu bunatate si fapte bune! Vezi gestul impresionant facut pentru un om mai putin norocos: „In discutie el dorea sa negocieze cu mine pretul si m-am gandit si am decis sa i-o dau gratis” - VIDEO

Fii mai bun, e gratis! Este indemnul cu care a venit Dan Ionita, in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta, de ziua actelor de bunatate. Bloggerul este convins ca faptele vorbesc despre bunatatea omului, de aceea incearca sa o faca ori de cate ori are ocazia. Un gest neinsemnat pentru el i-a facut ziua un pic mai frumoasa unui baiat. 

Cu un gest frumos si-a surprins astazi urmaritorii vloggerul Dan Ionita.

„ A fost o situatie chiar aici in magazin. Este vorba de un baiat cu o situatie financiara nu chiar buna. El are o bunica de care are grija acasa, iar aici in centrul nostru comercial sterge geamurile masinilor din parcare. Il tin minte chiar din 2014 si el practic a crescut langa mine. Ieri pentru prima data cred ca el a venit la shopping, acum cand deja se termina sezonul rece el a reusit sa stranga niste bani. In discutie el dorea sa negocieze cu mine pretul si m-am gandit si am decis sa i-o dau gratis. Am primit o energie si niste emotii pozitive, e ceva frumos.” spune Dan.

Este convinsa ca poti invata limba engleza in doar 5 saptamani! Profesora Corina Muntean iti explica ce abilitati poti capata in acest timp - VIDEO

Dan este convins ca bunatatea poate fi cultivata in noi inca din copilarie.

„Inca de cand eram mic, mergeam cu mama la persoane care traiesc mai greu. Ea din pensia ei le mai ducea produse alimentare, pentru ca are un principiu care spune ca 10% din profitul ei trebuie sa il duca celor mai putin norocosi. ” a adaugat el.

Emotiile si bucuria celor pe care i-a ajutat sunt cea mai importanta rasplata pentru Dan:„La o familie cu patru copii, impreuna cu comunitatea mea de pe Instagram am reusit sa ii cumparam o casa, chiar inaintea sarbatorilor de iarna.”

Totusi, nu de fiecare data bunatatea este rasplatita cu aceeasi moneda.

Iubirea le aranjeaza pe toate! Interpreta Victoria Lungu - un interviu de suflet in care a vorbit despre viata sa personala si cum a motivat-o dragostea sa reinvie: „Am tinut post pe apa si am slabit cu sase kilograme.” - VIDEO

„ Am avut si situatii cand am ajutat un baiat de la scoala internat, l-am stabilit aici la Chisinau, a lucrat o perioada si in magazinul meu de haine, iar dupa doi ani si-a gasit o fata care avea un loc de trai si nu mai avea nevoie de ajutorul meu. Intr-o zi am aflat ca a avut loc un furt, iar politia l-a gasit vinovat pe el. Eu nu m-am suparat, dar am vrut sa il educ putin cu acest caz, iar intr-un final am retras plangerile de la politie, pentru ca sa nu aiba de suferit.” isi aminteste el. 

Dan crede ca bunatatea este o calitate care ne caracterizeaza ca popor, iar acest lucru il face mandru. 

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie