08.10.2022
Pepe a impartasit noi imagini cu fiul sau, in varsta de 4 luni. Vezi cu cine seamana Pepe Junior - FOTO

Pepe este in culmea fericirii de cand a devenit tata pentru a treia oara. Iubita artistului a nascut un baietel in urma cu patru luni, pe care l-au numit Pepe Junior, indeplinindu-i visul de a devenit tata de baiat. De asemenea, prezentatorul de la „Te cunosc de undeva” mai are doua fiice din casnicia cu Raluca Pastrama, Rosa si Maria.

Pepe Junior se bucura de toata atentia si dragostea familiei, iar cantaretul este absolut fascinat de baietelul lui. Micutul are parul blond carliontat si ochi albastri, iar intreaga familie este topita dupa el. Ba mai mult, surorile sale sunt foarte incantate de timpul pe care il petrec cu bebelusul. Artistul a postat mai multe imagini cu baietelul lui, in timp ce sta in bratele mamei sale si este hranit. „Pofta mare”, a scris artistul in fotografie.

„Iubirea mea unica”. Sotul Cleopatrei Stratan i-a facut o declaratie emotionanta de dragoste pe retelele de socializare - FOTO

Prezentatorul TV a vorbit recent in cadrul unei emisiuni televizate despre cat de mult s-a schimbat viata lui de cand a devenit tata de baiat. Artistul a dezvaluit ca este fericit pentru familia pe care o are si adora sa fie tatal a trei copii superbi. Ba mai mult, acesta a imbratisat toate responsabilitatile de parinte si desi programul sau este foarte incarcat, Pepe reuseste sa isi faca timp pentru cei mici.

„E bine tata de copii, in primul rand. E bine sa fii tata, sa fii responsabil, asumat, dar acum de cand e si golanul asta mic, deci mor, s-a terminat, e altceva. E total diferit (n.r sa fii tata de baiat sau de fata). (…) Timp trebuie sa iti faci, chiar daca n-am, la modul cel mai serios. Am avut o perioada extrem de incarcata dupa ce s-au ridicat barierele.Au venit toate asa, eu am continuat si cu online-ul pe care l-am avut in toata perioada pandemiei. (…) Si maine am concert online”, a declarat Pepe la Xtra Night Show.

Cel mai sexy barbat din lume ar putea fi confundat cu un om al strazii. Cum a fost surprins Jason Momoa - FOTO

De asemenea, Pepe a dezvalui ta ca baietelul lui seamana foarte bine cu mama sa, Yasmine. Micutul are parul blond, semn ca trasaturile fizice le-a dobandit de la mama, insa cantaretul a spus ca Pepe Junior are atitudinea tatalui. In ceea ce priveste un al patrulea copil, Pepe a recunoscut ca este prea devreme pentru a se gandi la acest lucru.

„E blondut asa, seamana cu maica-sa mai mult, cu mine la atitudine, e tare. (…) Nu fac diferente niciodata (n.r intre copii). Acum spun ca e prea devreme sa ma mai gandesc la un copil, avem nevoie de momentele noastre de cuplu, am fetele mari, am baiat, am tot ce trebuie, dar nu ai de unde sa stii”, a explicat prezentatorul de la Antena 1.

Ce se intampla in culisele prezentarilor de moda ale lui Catalin Botezatu: „Stiu sa injur si sa urlu la manechine in toate limbile”

Articole din aceeasi categorie