24.01.2022
Canta muzica populara si este pasionat de IT! Vitalie Dani - despre hobby-uri si planuri de viitor: „Muzica populara este in sangele nostru si de ce sa n-o cantam” - VIDEO

Invitatul emisiunii O Seara Perfecta a fost interpretul Vitalie Dani.

Interpretul povesteste ca are deja patru melodii populare, iar aici este vorba de sarbe, batute si hore. „Sunt bucuros ca am deja cateva melodii populare. Am vorbit deja si cu maestrul Mihai Ciobanu si astept si de la el cateva melodii. Vreau sa le adun pe toate intr-un album.”, recunoaste interpretul.

Acesta mai accentueaza faptul ca este destul de complicat sa canti muzica populara, deoarece cum spune el, sunt niste reguli de care trebuie sa te conduci, de asemenea imbracamintea trebuie sa fie corespunzatoare. „Muzica populara este in sangele nostru si de ce sa n-o cantam?”

Horoscop 24 ianuarie 2022. Zodia care primeste o oferta de munca in strainatate

Recent interpretul si-a sarbatorit ziua de nastere, insa recunoaste ca nu a fost ca de obicei. „Anii trecuti obisnuiam la sfarsitul lunii ianuarie sa aduc ceva, niste melodii noi, un spectacol. Dar anul asta este mai specific, ca si anul trecut.”, povesteste Vitalie Dani.

Si nu se oprese doar la cantat, Vitalie Dani are si un hobby despre care putini stiu, este implicat in cateva proiecte din domeniul IT. „Mereu am combinat IT-ul cu muzica. Primele melodii, mixere, le facea singur pentru ca nu era toata tehnica asta performanta. Am si o aplicati pe App Store.”, spune interpretul.

O femeie a crezut ca l-a cunoscut pe barbatul visurilor ei pe o aplicatie de intalniri, pana a aflat cine era cu adevarat

„Sper de Martisor sa ne vedem in salile de spectacole cu melodii noi. Un artist fara concerte se ofileste ca o floare.”, a mentionat Vitalie Dani.

Marinela Bezer a cucerit TikTok-ul cu silueta sa impecabila! Bloggerita a bucurat cei 5 milioane de urmaritori cu videouri din vacanta sa - VIDEO

Articole din aceeasi categorie