25.08.2022
O fosta participanta a show-ului „Dom 2” s-a stins din viata. Cadavrul tinerii in varsta de 28 de ani a fost gasit intr-un rau din Sankt Petersburg

In urma cu cateva zile, fosta participanta a reality show-ului „Dom 2”, Anastasia Kochervey, a disparut. Tanara a incetat sa mai raspunda la mesaje si apeluri telefonice. Recent, s-a aflat ca tanara a fost gasita intr-un rau din Sankt Petersburg, fara suflare. 

Vestea trista a fost confirmata de Olesia Malibu. Potrivit acesteia, Anastasia adesea consuma substante ilegale si, de asemenea, avea unele probleme cu un barbat. Nu se stie inca daca Anastasia a fost victima unui criminal, a unui accident sau daca s-a sinucis.

Sylvester Stallone, o istorie amoroasa complicata. Ce femei a iubit actorul

Anastasia a devenit populara datorita show-ului „Dom 2”. Tanara a venit la acest show in anul 2018 si, datorita aspectului sau fizic, a devenit imediat centrul atentiei. In curand, dupa sosirea ei la acest proiect, blonda a inceput o relatie cu Andrei Shabarin, doar ca ei se certau constant si nu se puteau intelege. 

„Pentru mine a fost o onoare sa fiu alaturi de aceste tinere minunate, insa, indragostindu-ma in Shabarin eu m-am transformat intr-o nenorocita”, a spus odata Kochervey. 

O tanara a facut furori pe internet dupa ce dezvaluit ca lucreaza in domeniul constructiilor. Vezi cum arata aceasta in timpul sau liber: „Mi se spune ca sunt prea frumoasa pentru a tencui pereti!” - FOTO

Viata Anastasiei nu a fost una usoara. Fata a incercat sa-si construiasca o familie din nou si din nou, insa nimic nu iesea din toate aceste relatii. Nici cu Shabarin nu a reusit sa intretina o relatie frumoasa. Apropo, Anastasia astepta un copil de la Andrei, insa a avut un avort spontan in primele etape ale sarcinii. 

Avortul spontan s-a intamplat cand ea era in Turcia, unde a mers sa cumpere haine pentru showroom-ul ei din Moscova. Acolo, vedeta TV a fost arestata si inchisa intr-un centru de arest preventiv. 

Cum a reactionat nepotul lui Michael Jackson la noutatea ca Harry Styles a fost numit „Regele Muzicii Pop”: „Nu exista un nou rege”

„In Turcia mi s-a cerut sa semnez niste documente, insa eu nu am vrut sa fac acest lucru. Apoi m-au dus la spital, unde mi-au injectat ceva si eu am slabit imediat. Am incercat sa le explic ca sunt insarcinata, insa nimeni nu m-a ascultat. In inchisoare, am fost batuta de doua fete. Eu din greseala am impins-o pe una si ele imediat m-au atacat. Pur si simplu nu am avut timp sa ma apar pe mine si pe copilul pe care il purtam sub inima. Sincer, mi-am dorit foarte mult acest copil, m-am gandit ca el va fi o raza de lumina in viata mea si o speranta”, a spus Anastasia. 

Articole din aceeasi categorie