25.08.2022
Sylvester Stallone, o istorie amoroasa complicata. Ce femei a iubit actorul

Sylvester Stallone a jonglat cu mai multe femei, dar doar una a reusit sa ii ajunga la suflet. Acum pare ca a venit sfarsitul. Starul si Jennifer Flavin pornesc pe drumuri separate.

Sylvester Stallone s-a casatorit la 28 de ani cu Sasha Czack. Cei doi au avut doi baieti, Seargeoh si Sage. Mariajul a durat zece ani, dar in 1985 cuplul a divortat. Un an mai tarziu, Stallone a ajuns la altar cu actrita Brigitte Nielsen. Se cunoasteu doar de cateva luni cand au facut marele pas. Brigitte nu voia sa se casatoreasca, dar Sylvester a implorat-o. Povestea a durat doar doi ani.

In 1988, actorul avea 42 de ani si doua divorturi la activ. El a intalnit-o pe Jennifer Flavin, care avea 19 ani „As vrea sa vin  la tine, sa vizionam un film, sa luam cina, sa mergem pe plaja sau sa luam un caine la  plimbare”, ii propunea Jennifer la acea vreme. Si asa au ajuns sa formeze un cuplu. Stallone adora sa isi petreaca timpul cu Jennifer, dar si cu parintii ei. „Imi place din nou viata. Jennifer a schimbat totul ”, recunostea Sylvester la vremea respectiva. 

Cu toate acestea, relatia lor nu a fost perfecta: „Cand suntem impreuna, este minunat. Cand suntem separati, nu exista nicio obligatie, nu suntem legati ”, marturisea  actorul in 1991.

Jennifer ii lua insa apararea. „Nu sunt naiva si stiu ce se poate intampla atunci cand nu sunt in preajma. Este un barbat de 45 de ani, nu-l pot schimba. Totusi, nu este un caine care sa ma insele la fiecare colt. Petrecem intre cinci si  sapte nopti pe saptamana impreuna, nu vad unde ar putea gasi timpul sa ma insele”.

Chiar daca se zvonea ca Sylvester o trada pe Jennifer, ea continua sa vada tot ce era mai bun in el. „Stiu ca ma iubeste. Aceasta nu a fost niciodata o problema ”, sustinea Jennifer Flavin.

Cu toate acestea, in 1994, Stallone s-a despartit de Jennifer. Actorul i-a trimis o scrisoare de sase pagini prin care a incheiat relatia lor de sase ani.

Ecaterina Gurscaia a fost ceruta in casatorie! Vezi poza emotionanta publicata de cea care a invins lupta cu cancerul: „Cel mai usor da..” - FOTO

Jennifer a intrat in depresie cand a primit vestea „Am plans mult. Mi-am sunat toti prietenii si am curatat apartamentul de mai multe ori pe zi. Aveam atatea poze si lucruri de care trebuia sa scap''. De asemenea, era dezamagita ca actorul nu a avut curajul sa rupa relatia atunci cand erau fata in fata.

„Nu poti scrie doar o scrisoare dupa sase ani. Nu este ca si cum l-as ruga sa se intoarca. Voiam doar sa ii vorbesc’’, spunea ea.

Ulterior, Jennifer a aflat ca Stallone avea o aventura cu modelul Janice Dickinson, care a nascut in 1994 o fetita. Sylvester a crezut ca este fiica lui, dar un test AND avea sa scoata la suprafata crudul adevar, nu avea nicio legatura cu copilul. Actorul a considerat ca a fost mintit si a rupt legatura. Au urmat apoi alte cateva modele. S-a logodit chiar cu Angie Everhart, dar relatia lor nu a durat.

In 1995, Jennifer si Sylvester s-au impacat, iar in 1996 a venit pe lume primul lor copil, o fetita. Cei doi s-au casatorit in anul urmator. „Am avut parte de doua lucruri minunate in ultimul an: nasterea frumoasei noastre fiice, Sophie Rose, si casatoria cu Jennifer, care este o mama grozava si stiu ca va fi o sotie la fel “, declara Sylvester in acea perioada.

Cei doi au impreuna trei fiice, Sophia, acum in varsta de 25 de ani, Sistine, de 24 de ani, si Scarlet, de 20 de ani. Stallone si Jennifer au sarbatorit in mai nunta de argint.

Horoscop 25 august 2022. Zodiile care trebuie sa fie atente la locul de munca

Articole din aceeasi categorie