24.08.2022
O tanara a facut furori pe internet dupa ce dezvaluit ca lucreaza in domeniul constructiilor. Vezi cum arata aceasta in timpul sau liber: „Mi se spune ca sunt prea frumoasa pentru a tencui pereti!” - FOTO

O tanara in varsta de 27 de ani, care traieste in Hudson, Statele Unite ale Americii, sustine ca i s-a spus ca ”este prea frumoasa” ca sa lucreze ca zidar si, mai mult de atat, spune ca nu a intalnit nicio alta femeie care sa lucreze in acest domeniu.

In varsta de 27 de ani, Melissa Borsellino traieste in Hudson, Statele Unite ale Americii si a lucrat ca mananger de bar inainte de a se confrunta cu anxietate si alte probleme de sanatate. Acela a fost momentul cand si-a dat seama ca trebuie sa faca o schimbare. Astfel, fara sa stea prea mult pe ganduri, a decis sa urmeze cariera tatalui sau, si anume sa lucreze in constructii.

Ecaterina Gurscaia a fost ceruta in casatorie! Vezi poza emotionanta publicata de cea care a invins lupta cu cancerul: „Cel mai usor da..” - FOTO

Astfel, in cadrul unui interviu, aceasta a povestit ca in acest domeniu este foarte neobisnuit ca o femeie sa imbrace salopeta si sa vopseasca pereti ori sa-i tencuie.

„Deocamdata n-am intalnit o femeie care sa lucreze in acest domeniu. Inteleg ca e neobisnuit ca o femeie cu extensii si unghii false sa lucreze in constructii, dar incerc sa ignor uimirea de pe chipurile oamenilor.”, a povestit ea pentru Daily Mail.

„Am fost nevoita sa renunt la jobul din industria ospitaliera, deoarece imi provoca anxietate. Sunt dislexica, asa ca optiunile mele erau limitate. Am crezut ca pot sa fac ceva pentru a avea un venit decent si mi-am dorit sa ies din zona de confort.”, a povestit ea.

Totodata, tanara a povestit ca l-a rugat pe tatal ei, Tony, in varsta de 56 de ani, sa o ia cu el la munca, mai ales ca lucra de mai bine de 40 de ani in constructii.

„La inceput a fost sceptic, pentru ca sunt fata, dar a trebuit sa-i castig increderea. Am vopsit pereti, iar apoi mi-am dorit sa-i arat ca pot mai mult.”, a mai marturisit tanara, care acum, dupa trei ani de zile, poate fi vazuta imbracata in salopete si cizme, in timp ce tencuie pereti. Evidend, n-a renuntat la unghiile lungi si nici la extensiile de par si de gene.

Gerard Pique si noua sa iubita - sarut pasional la festivalul „Summerfest Cerdanya”! Vezi filmuletul devenit viral pe retelele de socializare - VIDEO

„Sa lucrez e frumos, rad mult si glumesc. Alteori cant alaturi de colegii mei.”, a mai dezvaluit tanara care a precizat, de asemenea, ca a scapat de anxietate de cand s-a angajat in constructii.

Articole din aceeasi categorie