24.08.2022
Cum a reactionat nepotul lui Michael Jackson la noutatea ca Harry Styles a fost numit „Regele Muzicii Pop”: „Nu exista un nou rege”

Nepotul lui Michael Jackson, Taj, a avut prima reactie dupa ce Harry Styles a fost numit Regele Muzicii Pop de catre revista Rolling Stone. Acesta considera ca „nu mai exista niciun rege” in afara de unchiul sau. 

Michael Jackson a castigat titlul de „Regele Muzicii Pop” in anii 1980, dupa succesul rasunator al pieselor sale, precum „Thriller”. The Estate Of Michael Jackson a inregistrat expresia „King Of Pop”, aceasta fiind folosita pe scara larga pentru a-l descrie pe Michael Jackson atat in ​​timpul vietii sale, cat si dupa moartea sa.

O tanara a facut furori pe internet dupa ce dezvaluit ca lucreaza in domeniul constructiilor. Vezi cum arata aceasta in timpul sau liber: „Mi se spune ca sunt prea frumoasa pentru a tencui pereti!” - FOTO

Astfel, faptul ca altcineva a fost numit asa cum era numit unchiul sau l-a infuriat pe Taj considerand ca este total nepotrivit si sustinand ca „nu exista un nou rege al pop-ului”.

„Nu exista un nou rege al pop-ului. Nu detineti acest titlul si nu l-ati castigat. Unchiul meu a facut-o. Decenii de daruire si sacrificii, iar acum titlul i-a fost luat”, a scris intr-o postare pe contul sau de Twitter Taj, in varsta de 49 de ani, al carui tata este fratele lui Michael, Tito Jackson.

Taj a continuat spunand: „Cu tot respectul fata de Harry Styles, este super talentat. Oferiti-i propriul lui titlu.”

Gerard Pique si noua sa iubita - sarut pasional la festivalul „Summerfest Cerdanya”! Vezi filmuletul devenit viral pe retelele de socializare - VIDEO

The Estate Of Michael Jackson tine atat de mult la expresia „Regele Muzicii Pop”, incat au dat in judecata o companie producatoare de popcorn pentru ca si-a numit site-ul web KingOfPop.com. Acum, oricine acceseaza acest site va fi redirectionat catre site-ul oficial al lui Michael Jackson.

De asemenea, nepotul lui Michael Jackson nu este singurul care a fost deranjat de faptul ca Harry Styles a primit titlul de „Regele Muzicii Pop”. Dupa ce revista a fost facuta publica, fanii regretatului artist au inceput sa-si impartaseasca parerile in masa pe retelele lor de socializare, sustinand faptul ca compararea acestor doi artisti este o prostie.

Madonna si fiica sa au mers in vacanta! Vezi aparitia exotica de pe un iaht din Italia - FOTO

„Oamenii sunt atat de nepasatori in privinta titlului „Regele Muzicii Pop”, incat il arunca oricui. Nici nu cred ca inteleg pe deplin sensul titlului. Michael Jackson este regele pop! A da acest titlu oricui il face nul si lipsit de sens”/ „Acest titlu apartine unui om care a muncit din greu de la varsta de cinci ani, a devenit veteran pana la varsta de 15 ani, a daramat barierele rasiale si a revolutionat industria muzicala”, sunt doar cateva din comentariile pe care fanii lui Jackson le-au scris pe Twitter.

Articole din aceeasi categorie