25.10.2022
„O familie de admirat”. Daniela Cheltuitor si sotul sau au sarbatorit nunta de hartie: „E zi speciala” - FOTO/VIDEO

Acum un an, bloggerita Daniela Cheltuitor si sotul sau, Andrei, si-au unit destinele. Si cu ocazia nuntii de hartie, sotii au decis sa-si faca o mica sarbatoare, doar pentru ei doi. 

Dimineata Danielei a inceput, desigur, cu un buchet mare de flori. Pe pagina sa de Instagram, bloggerita a publicat o fotografie si a scris: „Astazi e zi speciala”. 

Cum se impaca fiica Doinei Sulac cu sotul sau? Interpreta a facut dezvaluri sincere: „Cumva i-a lipsit partea asta barbateasca...” - VIDEO

Dupa care au urmat alte surprize si cadouri. Tanara a primit in dar un uscator de par de la brandul Dyson, o geanta de la brandul Guess si alte mici cadouri. 

Dupa ce si-au terminat toate treburile prin oras, Daniela si sotul sau au mers la o vinarie din Republica Moldova, unde au luat cina intr-o atmosfera romantica. 

„Sarbatorim astazi nunta de hartie. Dragule, eu sper sa ajungem si la nunta de diamant, la fel de fericiti si impliniti impreuna”, a mentionat bloggerita. 

De asemenea, tanara a publicat o serie de imagini in feed, unde o vedem pe ea alaturi de Andrei si micuta Eva. 

Te-ai visat vreodata cu par cret? Ar trebui sa incerci buclele afro - un trend inedit in acest an: „Trebuie sa ai curaj ca sa le porti” - VIDEO

„Un an oficial sot si sotie!”, a mentionat Daniela in descrierea fotografiilor. 

Prietenii si urmaritorii sai, la fel au tinut sa-i felicite cu ocazia acestei zile importante pentru ei. „Tare am inghetat cu un an in urma, sa fiti cei mai fericiti”, a scris Diana Rimis, nasa Danielei. „Felicitari!”, „Familie frumoasa”, „Felicitari! Intelegere reciproca unul fata de altul si sa aveti o familie frumoasa si fericita. Va ador cu mult drag”, „Sa fiti fericiti impreuna si sanatosi, alaturi de printesa frumoasa”, „Sincere felicitari, scumpii mei. Multi ani sanatosi si fericiti impreuna pina la adanci batranete cu dragoste si stima reciproc”, „Atat de frumosi”, „Sunteti super”, „O familie de admirat”, au scris urmaritorii bloggeritei. 

Nu stii ce manichiura se poarta in aceasta toamna? Afla de la specialisti care sunt cele mai actuale culori si forme: „Tendintele din anul 2022/2023 sunt inspirate din sanul naturii” - VIDEO

Daniela Cheltuitor este o bloggerita si o femeie de afaceri din Moldova. Aceasta are aproape 100 de mii de urmaritori pe pagina sa de Instagram. Dupa sapte ani de relatie, Daniela si iubitul sau s-au casatorit in 2021, iar in luna martie a acestui an bloggerita a dus pe lume o fetita pe nume Eva.

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie