25.10.2022
Cum se impaca fiica Doinei Sulac cu sotul sau? Interpreta a facut dezvaluri sincere: „Cumva i-a lipsit partea asta barbateasca...” - VIDEO

Interpreta din Republica Moldova, Doina Sulac a fost invitata la emisiunea O Seara Perfecta, in cadrul careia a vorbit despre ceremonia sa, care a avut loc recent. Artista, dupa trei ani de relatie, s-a casatorit cu alesul sau, Isidor Tanase. Cantareata a povestit despre sotul sau, dar si cum se impaca barbatul cu fiica sa, Nicoleta, care are 17 ani. Mai multe detalii vezi in interviul de mai jos. 

Recent, Doina Sulac s-a casatorit cu alesul sau, Isidor Tanase. Indragostitii au organizat o nunta mica, unde au fost invitati cei mai dragi si apropiati oameni. In curand, sotii vor merge intr-o vacanta, insa pana cand, Doina are o multime de evenimente la care trebuie sa evolueze. „Pana incepe postul, am o multime de evenimente si trebuie sa ma incadrez in timp. Dar o sa mergem oricum undeva. O sa o luam si pe Nicoleta. Ea permanent este cu noi, in fiecare vacanta. Nu vreau sa o las acasa singura, sa o las intr-o parte. Am mai spus ca familia mea este Isidor, Nicoleta si eu. Ea este dragostea noastra, se impaca foarte bine si ma bucur de asta”. 

„Cumva a fost o chimie intre ei si din prima s-a impacat. Nicoleta a crescut cu mine, cu mama mea si cumva i-a lipsit partea asta barbateasca. Cand a aparut Isidor in viata noastra, a venit ca o lumina si a completat acest gol”, a adaugat Doina Sulac. 

Complet diferite! Anastasia Fotachi a publicat pe retelele sociale o fotografie rara cu sora sa - FOTO

Isidor a locuit o perioada in SUA, insa acum este in Moldova, alaturi de sotia sa. „Este cetatean american, insa nu mai traieste in SUA. Acolo el si a inceput sa creeze muzica. A realizat si un CD care se bucura de succes. Este in vanzare pe platformele online. El mereu venea acasa, cel putin o data pe an. El mi-a spus ca eu sunt motivul principal al deciziei lui de a ramane. Noi ne-am cunoscut la Chisinau. El era in vizita. Dupa un timp, ambii am hotarat, de comun acord, sa ne unim destinele”. 

Interpreta a mentionat ca ea nu ar putea lasa totul, pentru a merge in strainatate. „Eu sunt mai atasata de tot ce inseamna folclor, muzica populara. Si profesia mea cumva ma leaga mai mult de Romania si Moldova”. 

Nunta Doinei Sulac a fost restransa. „Au fost pana la 90 de persoane. Au fost si multi artisti”. 

Dupa ceremonie, Doina si Isidor au mers la mormantul regretatului artist Nicolae Sulac. „Am fost sa-l salutam si pe tata. Normal ca ar fi fost mai bine daca era si el la nunta”. 

Avand o experienta in urma, ambii au simtit ca mai doresc inca o data sa simta acele emotii unice. „Dragostea este de fapt acel sentiment care schimba totul in om si asta este cel mai important. Si cand este dragoste iti doresti sa fie aceeasi cununie, acele amintiri, fotografii, filmulete care peste ani iti vor aduce aminte de acel eveniment”. 

Primele imagini de la filmarile „Doua inimi” cu Iuliana Beregoi in rol principal! Vezi ce le-a atras atentia cel mai mult fanilor - VIDEO

„Sunt implinita ca am gasit omul drag, omul potrivit, la timpul potrivit. Noi ne completam reciproc. Nu am dorit sa fie langa mine o persoana care nu e atasata de arta. Mereu mi-am dorit sa fie o persoana atasata de frumos, de arta, de cantec, sa cunoasca ce inseamna notiunea de artist. Nu este asa de usor sa traiesti cu un artist. Asta o stiu de la mama mea. Artistii sunt intr-o lume aparte si trebuie sa poti sa-i intelegi. Isidor m-a cucerit prin melodiile sale. El mereu scria ceva nou si imi trimetea si mie. El din copilarie a fost atasat de aceasta ramura a artei, a muzicii”, a mentionat Doina Sulac. 

Potrivit artistei, ea este mai aprinsa, iar sotul sau este mai calm. „Trebuie mereu cineva sa cedeze. Uneori eu cedez, cand este cazul. Niciodata nu am avut parte de certuri mari. Putem sa ne suparam, sa nu vorbim cateva minute, dupa care ne trece”. 

Anterior, Doina a mentionat ca si-ar mai dori sa devina mama. „Ambii ne dorim. Nicoleta are 17 ani, in curand va avea 18 ani. Ma simt pregatita sa devin din nou mama. Acum as fi o mama mai asumata, mai calma, mai linistita. Atunci, cand am aflat ca sunt insarcinata, pana la urma eram un copil, eram mai stresata. Multumesc mamei, ca m-a sustinut. Nicoleta ii spune ei „mama mare”. Acum, la varsta pe care o am, normal ca as creste un copil altfel. Atunci trebuia sa combin si invatatura, si cresterea fetitei. Am avut mare noroc de mama mea. Chiar nu stiu cum m-as fi descurcat la o varsta atat de frageda”. 

O femeie care arata cu 10 ani mai tanara decat varsta sa a dezvaluit secretul frumusetii: „Nu mai folosi prosopul sa te stergi pe fata” - FOTO

Nicoleta este eleva in cadrul Liceului „Ciprian Porumbescu” si este in clasa 11-a, unde studiaza pianul. „Noi acum pregatim un recital cu Nicoleta. Am sansa sa cant cu copilul meu. Nu am avut ocazia sa ma acompanieze ea la pian. Am ajuns la momentul in care pot culege roade. Ea are abilitati, are auz foarte bun. Cred ca ea va avea un viitor in acest domeniu”. 

Articole din aceeasi categorie