25.10.2022
Te-ai visat vreodata cu par cret? Ar trebui sa incerci buclele afro - un trend inedit in acest an: „Trebuie sa ai curaj ca sa le porti” - VIDEO

Un par frumos, stralucitor si bine aranjat este visul fiecarei femei. Cu ajutorul stilistilor, poti obtine o coafura de invidiat mai simplu decat crezi. Buclele afro sunt un trend in acest an, dar cum le poti obtine si ce trebuie sa stii despre ingrijirea lor, afla imediat din reportajul ce urmeaza, marca O Seara Perfecta. 

Fiecare domnisoara isi doreste sa iasa in evidenta prin felul in care arata si prin felul in care isi aranjeaza parul. Totusi, fetele mai indraznete apeleaza la stilisti ca sa-si puna extensii, afro bucle, dredo cosite si tot felul de chestii mai extravagante. 

„Aici avem o coafura care se numeste dredo bucle. A aparut pe piata nu demult. E foarte practica si foarte comoda pentru tinere. Acesta este un material special pentru astfel de coafuri”, Tatiana Sirbu, hair stilista. 

In timpul procesului, parul natural se impleteste, dupa care sunt aplicate extensiile afro, pana se ajunge la volumul dorit. 

Cum se impaca fiica Doinei Sulac cu sotul sau? Interpreta a facut dezvaluri sincere: „Cumva i-a lipsit partea asta barbateasca...” - VIDEO

„O astfel de lucrare noi o facem in trei, patru ore, in dependenta de lungimea parului si desimea lui. Ele sunt destul de practice, insa oricum necesita ingrijire mai deosebita. Este un par sintetic, el nu se piaptana, in fiecare zi cu mana trebuie sa il desfacem ca sa nu sa se incalceasca”. 

Din fericire, aceste extensii au nevoie de o ingrijire simpla. 

„Coafura se poarta pana la doua luni. Dupa aia, daca fetita mai doreste, noi le despletim si le impletim din nou. Buclele se mentim pe tot parcursul acestor doua luni. Acest material este special pregatit si cum il vedem la inceput, il vedem si cand deja il scoatem. Parul, cand este impletit, creste mai rapid. De asta, sunt multe cazuri in care fetele special apeleaza la noi, pentru a-si creste mai rapid parul, pentru ca acesta sa fie mai sanatos. Deoarece este impletitura, in timpul purtarii noi nici nu il uscam, nici nu il vopsim, parul ramane asa cum a fost de la natura si se regenereaza”. 

Chiar daca este diplomat, in suflet ramane a fi scriitoare. Afla povestea Augustinei Siman, moldoveanca care a activat la Organizatia Natiunilor Unite. Cum se imparte aceasta intre Chisinau si New York - VIDEO

Procedura li s-a dat pe plac unor fete, mai ales ca asa schimba mereu ceva la felul in care arata.

„Deja a 5-a oara apelez la asa procedura. Prima data am facut bucle obisnuite. Astazi am venit sa incerc dredo bucle. Am avut si blond si cafeniu. Astazi imi fac roscat. Este foarte usor cu ele, este mai simplu de ingrijit decat sa-mi aranjez parul meu in fiecare dimineata”, clienta. 

Complet diferite! Anastasia Fotachi a publicat pe retelele sociale o fotografie rara cu sora sa - FOTO

Daca iti doresti sa incerci o astfel de aranjare cu afro bucle, trebuie sa tii cont de recomandarile specialistului, pentru a-ti ingriji corect parul.

„Ele trebuie sa aiba curaj sa le poarte. Unele fetite nu sunt gata la atentia pe care o vor avea dupa aceasta procedura. E ceva neobisnuit si toti atrag atentia. Sunt oameni care pot pune mana, pot intreba ce e asta. Noi asa putem schimba culoarea parului, fara a-l vopsi. Principalul este sa respectam sfaturile pe care ni le da specialistul”, Tatiana Sirbu, hair stilista. 

Articole din aceeasi categorie