03.10.2022
„O compozitie divina!” Andreea Bostanica a lansat o noua melodie! Vezi cum au decurs filmarile videoclipului sau, dar si ce text sensibil are compozitia sa: „Nu exista nici un noi, pasim pe drumuri separate” - VIDEO

Interpreta din Republica Moldova, Andreea Bostanica in varsta de 18 ani, a lansat o noua melodie, alaturi de un videoclip oficial. Piesa se numeste „Du-te la ea” si este interpretata in limba romana. In noul sau vlog, Andreea a impartasit imagini din cadrul inregistrarilor piesei, dar si din cadrul filmarilor noului sau videoclip. 

Este o melodie despre o dragoste imposibila. Si acest lucru il putem observa in textul compozitiei. „Lacrimile mele, N-au valoare-n fata ta. Du-te la ea!; Lasa dragostea deoparte, nu-mi mai scrii la miez de noapte. Nu exista nici un noi, pasim pe drumuri separate”, astfel suna cateva dintre frazele piesei. 

Se pare ca piesa este o dedicatie, insa cui, artista nu a mentionat. 

Andreea Bostanica a implinit 18 ani! Bloggerita a primit in dar un automobil in suma de peste 4 milioane de lei. Vezi cum arata noul sau bolid: „Oficial pot sa ma mut in apartamentul meu, daca ma cearta mama” - FOTO/VIDEO

In videoclip, Andreea apare in mai multe tinute, printre care o rochie in nuanta bej, din atlas, cu corset. 

A doua tinuta a fost, de asemenea, o rochie, din aceeasi stofa ca si rochia anterioara, insa de culoarea neagra. 

Valerie Lungu - criticata in mediul online din cauza ca „este foarte slaba”! Vezi cum a raspuns bloggerita comentariilor rautacioase: „Ma pun sa mananc...” - FOTO

„Cate emotii transmite aceasta piesa!”, „Este o compozitie divina”, „Iubesc aceasta piesa!”, „Nu ma mai satur sa o ascult!”, „Cea mai frumoasa piesa”, „Super tare piesa”, „Cea mai frumoasa si misto piesa”, „Esti super talentata”, „Andreea are o voce minunata!”, „Esti perfecta!”, „Ai o voce minunata”, „Cea mai reusita piesa! Felicitari, Andreea”, au scris fanii Andreei entuziasmati de noua sa melodie, care a acumulat peste 132 de mii de vizualizari. 

Intr-un vlog, Andreea a aratat fanilor sai cum au decurs filmarile videoclipului sau si chiar cum a mers sa-si inregistreze piesa. 

Andreea Banica s-a filmat nemachiata, cu tenul „cu pistrui si pete”. Cum au reactionat fanii cand au vazut chipul ei real - VIDEO

Recent tanara si-a sarbatorit majoratul. La aniversarea sa de 18 ani, tanara a primit in dar un automobil luxos in suma de peste 4 milioane de lei si multe alte cadouri. „La multi ani mie. Dragii mei, vreau sa va multumesc ca ati fost in tot acest timp langa mine. A venit si ziua in care am facut 18 ani. Pe toata perioada de cand sunteti alaturi de mine si eu alaturi de voi, am reusit sa imi indeplinesc o parte din visuri. Si povestea continua. Va iubesc pe toti si va multumesc”, a scris Andreea Bostanica pe pagina sa de Instagram.

Andreea Bostanica este o bloggerita si interpreta din Republica Moldova care are o comunitate de peste 4 milioane de abonati pe TikTok si aproape 1 milion pe Instagram.

Articole din aceeasi categorie