03.10.2022
Andreea Banica s-a filmat nemachiata, cu tenul „cu pistrui si pete”. Cum au reactionat fanii cand au vazut chipul ei real - VIDEO

Intr-o perioada in care rar mai vezi imagini fara photoshop sau nefiltrate sau vedete fara machiaj, Andreea Banica a iesit din tipare si si-a surprins fanele.

Cantareata a postat un tutorial de make up, iar admiratoarele au ramas surprinse de naturaletea ei. Andreea Banica si-a aratat chipul fara machiaj „cu pistrui si pete”, iar fanele au laudat-o pentru initiativa si curaj.

Leonardo DiCaprio si Gigi Hadid au dat frau liber pasiunii la Paris

„Gata si tutorialul de machiaj pe care mi l-ati cerut! Aceasta vara ne-a dat batai de cap, iar eu am iesit din ea patata toata cu toti factorii de protectie folositi. Tenul meu nu este perfect, am pistrui si pete, insa cu un machiaj bun arata WOW!”, a spus vedeta.

Andreea Bostanica a implinit 18 ani! Bloggerita a primit in dar un automobil in suma de peste 4 milioane de lei. Vezi cum arata noul sau bolid: „Oficial pot sa ma mut in apartamentul meu, daca ma cearta mama” - FOTO/VIDEO

O fana a intrebat-o daca nu a incercat sa isi rezolve problema cu petele pigmentare. „Daca ma deranja asa tare nu ma aratam. Cu un peeling se mai rezolva, in rest asta este pielea mea cu pistrui si pete , ma iubesc asa cum sunt”, a spus Andreea Banica.

Fanele au felicitat-o pentru postare:

„Ce mai fain mi se pare ca te-ai expus asa patata... Esti minunata!!!”, „Superb. Asta vreau sa vad, nu filtre.”, „Foarte tare, foarte asumata, foarte frumoasa!”, „Fata asta e frumoasa naturala.”

Valerie Lungu - criticata in mediul online din cauza ca „este foarte slaba”! Vezi cum a raspuns bloggerita comentariilor rautacioase: „Ma pun sa mananc...” - FOTO

Articole din aceeasi categorie