28.11.2023
O cina cu 33 de femei a organizat Doina Danielean in acest weekend! Care este cel mai frumos lucru care i s-a intamplat anul acesta - VIDEO 

Ce s-a intamplat acolo a povestit chiar ea, in platoul emisiunii O Seara Perfecta.

Doina Danielean a mentionat: „Cu lansarea cartii mi-a venit la pachet si idea de a crea o reuniune a comunitatii. Si asa am lansat o cina cu 33 de femei, datorita acestei carti de 33 de ori mi-a venit idea de a crea o seara in care femeile sa-si dea timp lor, sa lase acasa barbatii cu copii, sa le creeze mediul lor destul de cald si benefic. Este minunat sa vezi barbati care isi sustin femeile si pe care le asteapta in parcare cat timp ele sunt cu alte femei”.

„O cina cu 33 de femei, cu toate ca au fost 43 de femei la acea cina si totul datorita restaurantului MiaDora, cel care ne-a gazduit. Este un restaurant la care eu am mers foarte des in rol de prezentatoare de evenimente si atunci cand esti prezentator vezi unele dedesubturi, de la bucatarie, de la organizarea restaurantului, ce tine de chelneri, de deservire, atmosfera. Si cunoscand acest restaurant de multi ani, prezentand multe nunti, evenimente am inteles ca el este cel mai potrivit mai ales ca si-a schimbat si interiorul, este proaspat renovat. M-am mai bucurat o data de profesionalismul echipei MiaDora”, a mentionat Doina Danielean.

Fashion Alchemy - by Evgheni Hudorojcov: Gandul pus pe foaie! Meditatie despre ce reprezinta ceea ce porti

„Dimineata ma cam speriat vremea de afara, credeam ca nu o sa mai vina fetele, iar mai apoi cand mi-au scris cateva din ele ca noi pe branci dar venim. Si chiar pe vremea aia doar o fata de la nord nu a putut sa vina, insa in rest toate s-au prezentat. La eveniment noi ne intalnim, iesim din rutina, ne detasam de toate, pentru ca nu in fiecare zi femeile isi permit sa iasa la o cina undeva in oras, sa se aranjeze, sa se imbrace comod si lejer si placut, ne distram, facem degustari de vinuri, ciocnim paharele, povestim, vorbim, interactionam una cu cealalta, au fost 4 ore dar au zburat ca 4 minute”, a adaugat Doina.

Fiind intrebata care este intrebare care o aude cel mai des de la oamenii pe care nu ii cunoaste, Doina a dezvaluit: „Prima intrebare pe care mi-o pune lumea este cum le reusesc pe toate si eu le spun ca nu reusesc, pentru ca nu vreau ca nici o femeie sa se complexeze atunci cand privesc story-urile mele de pe Instagram. Nu stiu de ce femeile au impresia ca eu le rusesc pe toate, insa nu si la mine stau hainele uneori nespalate, si la mine uneori e dezordine, si la mine copii nu ma vad”.

Si-a lansat primul album muzical la doar 16 ani! Cu ce interpreti renumiti din Romania a reusit sa colaboreze Yanis Pavel: „Piesa asta nu trebuia sa fie in album, insa...” - VIDEO

„Acum, in 16 decembrie planificam sa facem un seminar cu femeile despre diete, vreau sa nu mai tina femeile dietele alea drastice care le limiteaza enorm si vreau sa demonstram in acest seminar ca poti sa mananci cate un pic din toate si sa fii in forma. Apropo, planific si cina din decembrie care vreau sa fie despre sanatatea femeii cu o doamna ginecolog si femeile sa inteleaga de ce e important ca macar o data pe an sa avem grija de sanatatea noastra de femeie. Caci suntem datatoare de viata si trebuie sa avem grija de noi”, a anuntat Doina Danielean.

Pe final de an, fiind intrebata care a fost cel mai frumos lucru care i s-a intamplat, Doina a mentionat: „Daca in 2022 cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat a fost nasterea Evei Maria, in 2023 lansarea la apus de soare a acestei carti este cel mai frumos si minunat lucru care mi s-a intamplat in acest an si plus la toate ca au fost toti ai mei sanatosi si sunt sanatosi, fericiti si impliniti”.

Aniversare de neuitat la 27 de ani! Unde si alaturi de cine si-a sarbatorit Johy Davis ziua sa de nastere, dar si ce tinuta extravaganta a purtat - VIDEO

Articole din aceeasi categorie