28.11.2023
Aniversare de neuitat la 27 de ani! Unde si alaturi de cine si-a sarbatorit Johy Davis ziua sa de nastere, dar si ce tinuta extravaganta a purtat - VIDEO

Si ce daca e luni. Cand e ziua ta de nastere saptamana incepe cu petrecere. Este si cazul lui Johy Davis care a fost sarbatorit la data de 27 noiembrie. La petrecere a fost si reporterul O Seara Perfecta, Madalina Sorocovschi.

„Buna seara Anisoara, buna seara dragi telespectatori. 27 noiembrie - 27 de ani. Suntem la ziua de nastere a lui Johy Davis care organizeaza o petrecere intr-un restaurant din capitala”, a mentionat Madalina Sorocovschi.

Intrebat cum se simte, Johy a raspuns: „Buna seara la toata lumea. Sunt bine, fericit, am o dispozitie extrem de faina, astept oaspetii sa vina si sa inceapa distractia. Eu deja mi-am pus si o dorinta si inca si a nins”.

Si-a lansat primul album muzical la doar 16 ani! Cu ce interpreti renumiti din Romania a reusit sa colaboreze Yanis Pavel: „Piesa asta nu trebuia sa fie in album, insa...” - VIDEO

Davis a povestit si ce isi doreste cel mai mult. „Fericire, sanatate, bani in punga, cat mai multe realizari. Sper sa se termine razboaiele astea prin lume si sa fie pace pe pamant”, a spus interpretul.

Alaturi de sarbatorit au fost: „Prieteni, interpreti si chiar si bloggeri”.

Reactia ciudata pe care o avea Kate Middleton cand ii auzea numele lui Meghan Markle

Totodata, de ziua lui de nastere, Davis a lansat si o piesa care se numeste „Zambet Fals”. „Am impresia ca tot ce se petrece este fake. M-am saturat de oamenii falsi care iti zambesc in fata si pe la spate te barfesc”, a mentionat acesta.

Articole din aceeasi categorie